Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Festivalul-concurs ”Cultură pentru Cultură”, duminică, la Negrileasa. Drumul până în Poiana Narciselor, într-o stare deplorabilă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A doua etapă zonală a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” va desfășura duminică la Negrileasa în Munții Apuseni. Drumul care leagă, însă, Bucium de Negrileasa, unde se află și celebra Poiană a Narciselor, se află într-o stare deplorabilă.

drum spre Negrileasa27Cu trei zile înainte de începerea fazei zonale a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” drumul spre Negrileasa, unde se organizează evenimentul, se afla, și din cauza ploilor, într-o stare deplorabilă, fiind foarte greu de parcurs cu un autoturism fără tracțiune 4X4.

La această etapă a festivalului participă comunele: Mogoș, Bucium, Sohodol, Bistra (pentru prima dată), Almașu Mare și Avram Iancu.

Prima etapă zonală a festivalului a avut loc la Blaj, a treia va avea loc la Loman, a patra la Stremț, iar finala se va desfășura la Avram Iancu, pe Muntele Găina, în data de 16 iulie.

Concursul are trei secțiuni: spectacol folcloric, gastronomie tradițională și meșteșuguri. Locurile I de la fiecare secțiune se vor califica în finală, unde câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani.

Starea drumului, joi, cu trei zile înainte de începerea festivalului:

[nggallery id=2124]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea