FOTO| Festivalul-concurs ”Cultură pentru Cultură”, duminică, la Negrileasa. Drumul până în Poiana Narciselor, într-o stare deplorabilă

A doua etapă zonală a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” va desfășura duminică la Negrileasa în Munții Apuseni. Drumul care leagă, însă, Bucium de Negrileasa, unde se află și celebra Poiană a Narciselor, se află într-o stare deplorabilă.

drum spre Negrileasa27Cu trei zile înainte de începerea fazei zonale a Festivalului-concurs ”Cultură pentru Cultură” drumul spre Negrileasa, unde se organizează evenimentul, se afla, și din cauza ploilor, într-o stare deplorabilă, fiind foarte greu de parcurs cu un autoturism fără tracțiune 4X4.

INFORMARE COVID-19

La această etapă a festivalului participă comunele: Mogoș, Bucium, Sohodol, Bistra (pentru prima dată), Almașu Mare și Avram Iancu.

Prima etapă zonală a festivalului a avut loc la Blaj, a treia va avea loc la Loman, a patra la Stremț, iar finala se va desfășura la Avram Iancu, pe Muntele Găina, în data de 16 iulie.

Concursul are trei secțiuni: spectacol folcloric, gastronomie tradițională și meșteșuguri. Locurile I de la fiecare secțiune se vor califica în finală, unde câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani.

Starea drumului, joi, cu trei zile înainte de începerea festivalului:

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

drumetul 25 mai 2016 at 9:00

cateva mii de oameni va pot contrazice, drumul a fost char in stare buna pentru un drum de tara. V-ati fi asteptat la o autostrada ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...