Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Femeie de 30 de ani, din Alba, rănită într-un accident pe pe autostrada A3, pe breteaua de urcare a nordului rutier Gilău. înspre localitatea Nădășelu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din județul Alba a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineața, pe breteaua de urcare a nordului rutier Gilău pe autostrada A3, înspre localitatea Nădășelu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Potrivit IPJ Cluj, autoturismul condus de femeia de 30 de ani, din județul Alba, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, sensul de deplasare înspre municipiul Turda.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii Gilău cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se afla o femeie ce prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a extrage femeia, astfel încât să nu-i agraveze leziunile și au predat-o echipajului SMURD.

Femeii, în vârstă de aproximativ 30 de ani, i-a fost acordat primul ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Alte două persoane au fost consultate la locul accidentului fără a fi transportate la spital.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea