Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO. FC Unirea Alba Iulia a câștiga pe Stadionul Cetate primul meci din acest sezon, împotriva AFC Metalurgistul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FC Unirea Alba Iulia a câștigat, vineri, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, primul meci din acest sezon al Ligii a III-a, împotriva AFC Metalurgistul Cugir (scor 2-1), prin golurile marcate de Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș. La oaspeți a marcat Făgărășanu Andrei Cristi.

La meciul dintre Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir au asistat circa 1.300 de spectatori. Scorul a fost deschis de oaspeți, în minutul 31, iar golurile echipei gazdă au fost marcate în a doua repriză, în minutele 77 și 79.

Președintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, a declarat, la finalul meciului, contactat de ziarulunirea.ro, că este o victorie importantă, prima din acest sezon, însă jocul nu a fost unul strălucit din punct de vedere tehnic și tactic.

”E o victorie mare împotriva unei echipe cu pretenții la primele locuri. Am câștigat cu șansă, dar e foarte important că am câștigat acest meci. Nu a fost un joc strălucit, (n.r. a fost) un joc de uzură la mijlocul terenului, cu foarte puține ocazii”, a spus Mihai Dăscălescu.

Meciul a fost unul important, atât pentru Metalurgistul Cugir, cât și pentru Unirea Alba Iulia. Echipa de la poalele Drăganei a venit cu moralul ridicat, înregistrând două victorii în primele două meciuri din acest campionat de fotbal, în vreme ce Unirea Alba Iulia avea un egal și o înfrângere.

Născut în 1978, căpitanul oaspeților, Lucian Itu, un simbol al fotbalului cugirean, a împlinit astăzi 39 de ani.

Echipele de start:

AFC Unirea 1924 Alba Iulia: Suciu Cătălin (portar), Boboia Cornel, Grozav Ioan, Man Alexandru, Matei Adrian, Fulea Sorin, Selagea Ciprian, Ștef Bogdan, Lasconi Daniel, Apetri Alin, David Andrei.

AFC Metalurgistul Cugir 1939: Crivat Andrei Ionuț (portar), Radu Ștefan, Sauca Tudor Ioan, Vararean Pedro Horazio, Popa Mădălin Cosmin, Tăban Andrei George, Făgărășan Andrei, Bold Florin Emil, Sorian Alexandru, Scurtu Luis Nicolae, Itu Lucian.

[nggallery id=4526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea