Rămâi conectat

Sport

FOTO: FC Hermannstadt – Industria Galda de Jos 2-0 (1-0) | În ultima repetiţie, a treia înfrângere la rând pentru găldeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

La ultima repetiţie înaintea startului eşalonului terţ, Industria Galda a pierdut în deplasare cu FC Hermannstadt, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, scor 0-2 (0-1), golurile fiind înscrise de Adrian Cîrstean, fostul atacant al Metalurgistului Cugir, în minutele 43 și 68.

Al doilea gol a fost marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, contestată de Industria, fază la care Cernea a fost eliminat pentru proteste.

Spre deosebire de jocul anterior, formația din Galda a evoluat la un nivel superior, principalele ocazii fiind ratate de R. David

Este o reeditare a duelului de săptămâna trecută, când sibienii s-au impus cu același scor 2-0.

Găldenii au înregistrat al treilea eşec în jocurile de verificare,  al doilea la rând cu FC Hermannstadt, la același scor, primul fiind insuccesul de la Cluj, cu „U” Cluj scor 2-3.

Formaţia lui Paul Ciucă a bifat al doilea meci de pregătire în care nu a înscris, în compania unui adversar extrem de puternic, FC Hermannstadt, ce tinde să promoveze în eşalonul secund.

FC Hermannstadt: Moldovan – Straulea (Cristiu – min. 75), Crisan (Oita – min. 70), Pirvulescu, Medesan, Dâlbea (Bratima – min. 70), Necsulescu (Piko – min. 75), Neacsa (Unguru – min. 75), Tatar (Petrescu – min. 70), Monea si Cirstean (Fotescu – min. 70).

Industria: Iancău – Olar, Cioplântă, Haiduc, Boancă – D. Lupșan, G. Goronea, Costea, Cernea, Frențiu – R. David; au mai intrat S. Mureșan, Weiner, Baghiu, P. Man, D. Mândroc (Unirea Alba Iulia, în probe); învoiți Căt. Ștef, Rodean, Al. Man, Cioară, Vonya, D. Popa.

Sursa text-foto: Gligor UDREA

[nggallery id=3483]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea