Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Familie cu 4 copii, salvată de jandarmii montani Arieșeni: Au rămas înzăpeziți în zona Cheile Ordâncușei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Familie cu 4 copii, salvată de jandarmii montani Arieșeni: Au rămas înzăpeziți în zona Cheile Ordâncușei

O familie cu patru copii a fost salvată sâmbătă seara de jandarmii montani Arieșeni după ce a rămas înzăpezită în zona Cheile Ordâncușei.

Patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieșeni, a intervenit în această seară, în urma unui apel la 112, în zona Cheile Ordâncușei, pe drumul ce duce spre Ocoale. În zonă stratul de zăpadă măsoară aproximativ 50 cm, ceea ce face ca deplasarea să se facă cu dificultate.

Ajungând la mașina blocată, colegii noștri au constatat că în interior se aflau 2 adulți și 4 copii care nu au mai putut continua deplasarea din cauza stratului mare de zăpadă căzută de pe versant pe drum.

Citește și: VIDEO ȘTIREA TA Drumarii din Zlatna, luați prin surpindere de ninsorile abundente. Un șofer din Alba, la un pas de un accident, pe Dealul Mare: ”Abia am evitat un carambol”

Jandarmii au oferit ajutorul necesar persoanelor aflate în dificultate deblocând autovehiculul și repunându-l pe carosabil. Persoanele nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, continuându-și drumul pentru a ajunge la pensiunea unde urmau să se cazeze.

Jandarmeria Alba recomandă responsabilitate și precauție la deplasările în zona montană și atrage atenția asupra faptului că există o atenționare meteo de cod portocaliu pentru zona montană din sudul județului, cod care vizezează viscol puternic cu rafale de 110-120 km/h și zăpadă troienită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare Și în acest an, Biserica Greco-catolică a organizat, Calea Crucii cu procesiune, pe străzile municipiului Blaj. Evenimentul a avut loc marți 30 aprilie 2024, începând cu ora 18:00. Conform tradiției, Biserica Greco-Catolică va organiza și în acest an, în Săptămâna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea