Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA Drumarii din Zlatna, luați prin surpindere de ninsorile abundente. Un șofer din Alba, la un pas de un accident, pe Dealul Mare: ”Abia am evitat un carambol”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumarii din Zlatna, luați prin surpindere de ninsorile abundente. Un șofer din Alba, la un pas de un accident, pe Dealul Mare: ”Abia am evitat un carambol”

Un șofer din Alba a fost sâmbătă la un pas de producerea unui accident, din cauza troienelor de zăpadă de pe carosabil. Pe DN74, dinspre Zlatna spre Abrud, autoritățile au uitat să deszăpezească drumul, care le-a creat mari probleme participanților la trafic.

Pe drumarii din Zlatna se pare că și anul acesta iarna i-a luat prin surprindere. Pe DN74, mai exact pe Dealu Mare dinspre Zlatna spre Abrud, traficul se desfășoară nu doar în condiții de iarnă, ci în bătaia de joc a autorităților care nu au curățat drumul.

Citește și: VIDEO Urmările viscolului și ninsorilor în Alba: Aproximativ 500 de consumatori fără curent electric. Intervenții pe mai multe drumuri pentru deszăpezire și răspândire de material antiderapant

YouTube video

Imaginile au fost trimise de un cititor ziarulunirea.ro, care spune că este o adevărată aventură urcarea prin nămeții de pe șosea și o diferență enormă după ce ajungi pe cealaltă parte a Dealului Mare, deszăpezită exemplar de cei din Abrud.

”Eu n am fost niciodata asa aproape de accident ca azi, cand abia am evitat un carambol”, a mai adăugat bărbatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilier Local din Alba Iulia, lovit de o trotinetă în Cetate. S-a ales cu o vânătaie și durere de gleznă Consilierul local Paul Victor Florea a fost în urmă cu două zile ”victima” unei trotinete condusă de un turist în Cetatea Alba Carolina. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o vânătaie și o durere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea