Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Expoziție de pictură, grafică și iconografie, la Galeria Poarta a III-a, realizată de artistul albaiulian, Nicu Oprean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Galeria Poarta a III-a din Cetatea Alba Carolina găzduiește în perioada 6-13 martie o expoziție de pictură, grafică și iconografie semnată de artistul albaiulian, Nicu Oprean.

expozitie28”Sunt lucrări din ultimii 20 de ani, majoritatea adunate din colecții private. Expoziția am pus-o în trei registre: grafică, culoare și iconografie. Nu sunt un artist care să mă rezum la un singur stil – lucrez, pictez sau desenez, în funcție de starea, mediul sau de muza pe care o am în momentul respectiv”, a spus Nicu Oprean.

Sâmbătă, expoziția a fost vizitată de peste 100 de persoane.

Nicolae Oprean are 51 de ani și se poate mândri cu lucrări vândute în Noua Zeelandă, Canada, Austria, Germania sau Italia.

Expoziția a fost realizată cu sprijinul Consiliului Județean Alba, organizatorii precizând că au fost ajutați de directorul Dan Popescu care le-a facilitat intrarea în galerie și s-a ocupat de partea de logistică.

Vernisajul expoziției a avut loc vineri, 6 martie, la ora 17.00, și a fost prezentat de președintele Uniunii Artiștilor Plastici, Traian Mârza.

(D.S.)

[nggallery id=115]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea