Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Expoziţia de pictură semnată Natalia Bardi, deschisă la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Aiud a găzduit vineri, 22 martie, un eveniment de excepţie. Este vorba despre vernisajul expoziţiei de pictură semnată de artistul plastic – Natalia Bardi. Expoziția reunește peste 40 de lucrări cu peisaje și flori cu revărsarea specifică de forme și culoare. Aceasta poate fi vizitată până în data de  2 aprilie 2013.

 „Pânzele expuse pe simeze ilustrează etape de căutare artistică din ultimii trei ani. Trăirile artistului par să se inspire din sensibilitatea specifică spiritului feminin punând accent pe farmecul neasemuit al luminii prin intermediul căreia tot ceea ce ne înconjoară capătă misterul, forma și expresia artistică. În prag de primăvară vibrația caldă a luminii solare pare mai mult decât o simplă căutare, pare o mărturie a iubirii, amărăciunii sau bucuriei deopotrivă”, a explicat prof. Despina Stanciu, președinte ASTRA Despărțământul „ Ovidiu Hulea” Aiud.

Pictorița Natalia Bardi (formată la Școala de Artă Populară din Alba–Iulia.) are în palmares 14 expoziții personale, 109 expoziții de grup, participări la tabere de pictură organizate în țară și peste hotare precum și lucrări în colecții particulare din România, Austria, Anglia, Germania, Franța, Italia, Spania, SUA.

„Membră a Astrei aiudene încă de la constituire, Natalia Bardi a reușit în această calitate să-și aducă aportul la definirea dimensiunii culturale a activității asociației noastre”, a adăugat Despina Stanciu.

.Evenimentul a fost organizat de ASTRA, Despărțământul „Ovidiu Hulea” din Aiud, cu sprijinul Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud, Fundația Inter-Art Aiud, Primăria și Consiliul Local Aiud.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea