Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Exemplu de onestitate la Alba! Un bărbat din Ighiu a găsit un portofel cu bani și l-a predat polițiștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un alt cetăţean onest din judeţul Alba a dat dovadă de spirit civic şi a predat poliţiei un portmoneu cu bani şi acte, găsit pe stradă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări.

cetatean onest_ portofel predat la politie 

Potrivit IPJ Alba, “ieri, 14 ianuarie a.c., la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-a prezentat domnul Ţuţuian Cornel, din comuna Ighiu şi a predat ofiţerului de serviciu un portmoneu în care era suma de 500 de lei precum şi acte de identitate, documente personale şi carduri, pe care l-a găsit pe o stradă din localitatea Şard.

 

Poliţiştii au reușit să identifice persoana care a pierdut portmoneul, o femeie în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, căreia i l-au restituit.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba transmite, pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări domnului Ţuţuian Cornel, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea