Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: „Excursie” a polițiștilor de la investigarea criminalității economice în zona barajelor de la Tău și Oașa. Bunuri confiscate și amenzi de zeci de mii de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii de la investigarea criminalității economice au efectuat o serie de controale la agenții economici care își desfășoară activitatea în zona barajelor de la Tău și Oașa. Cu această ocazie, au fost aplicate amenzi în valoare de 37.000 de lei și au fost confiscate mărfuri și sume de bani.

În zilele de 30 august și 1 septembrie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiștii de rutieră și de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au verificat comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în zonele barajelor Tău și Oașa, pe marginea Drumului Național 67 C.

Astfel, vineri, 30 august, au fost controlați 16 comercianți (11 persoane fizice și 5 persoane juridice) cu privire la modul în care respectă legislația privind faptele de comerț. În urma controalelor, polițiștii au constatat 16 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind comerțul.

Controalele au continuat duminică, 1 septembrie, când au fost depistați 5 comercianții care desfășurau acte de comerț, cu încălcarea prevederilor legale.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 37.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 3.080 lei și suma de 6.051 lei provenită din fapte de comerț ilicit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Festivalul Internațional intitulat “Uniți prin cântec și joc”, organizat de Corul Doruleț, la Ocna Mureș. Oaspeți de onoare, dubăsarii din Republica Moldova

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul Internațional intitulat “Uniți prin cântec și joc”, organizat de Corul Doruleț, la Ocna Mureș. Oaspeți de onoare, dubăsarii din Republica Moldova Asociația Corală Doruleț din Ocna Mureș participă din 2009, anual, la festivaluri internaționale, aduce trofee și diplome de fiecare dată, făcând cinste orașului. Anul trecut, 2023, la Festivalul Internațional de Folclor Black Sea- […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea