Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Emoţii, dans, actorie şi probe muzicale la preselecţia Next Star organizată la Palatul Copiilor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

preselectie Next Star29Zeci de copii cu talent au venit încă de la primele ore ale dimineţii la preselecţia Next Star, organizată la Palatul Copiilor aflat în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Înscrierile se fac până la ora 16.00, iar copiii vor intra singuri în sală pentru a-şi demonstra talentul reprezentanţilor emisiunii, veniţi la Alba Iulia.

La preselecţie pot participa toţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, acesta fiind al treilea sezon al emisiunii. În urma filmărilor, cei mai buni vor fi selectaţi pentru a participa la emisiunea televizată, premiul cel mare fiind în valoare de 20.000 de euro.

Copiii au venit astăzi însoţiţi de părinţi care i-au ajutat la completarea fişei de înscriere. Concurenţii au posibilitatea să-şi demonstreze talentul la una din următoarele probe:

Proba muzicală – executarea unor hituri româneşti şi/sau internaţionale, interpretare la instrument muzical, etc.;

Proba de dans – executarea unor dansuri individual/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;

Proba de actorie – executarea unui număr dintr-un musical/piesa de teatru/scena dintr-un film, etc.

Alt gen de prestaţie artistică – număr de circ, , mimă etc.

Organizatorii preselecţiilor caută copii cu abilităţi deosebite, care să fie în acelasi timp amuzanţi, atractivi şi carismatici, unici prin felul în care se prezintă. Orice element ce dă dovada de originalitate şi creativitate va fi foarte apreciat.

Cei care vor participa la preselecţii este bine să pregătească cel puţin două numere diferite, care să le scoată în evidenţă calităţile.

[nggallery id=1018]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea