Foto: Emoție de toamnă la carnavalul dedicat acestui anotimp, organizat la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

,,A trecut întâi o boare/Pe deasupra viilor,/Și-a furat de prin ponoare/Puful păpădiilor…” lăsând în drumul ei o aromă de toamnă peste elevii clasei Pregătitoare B Step by Step de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

ELIT

 Pentru că toamna se pregătește să-și facă ieșirea de pe scena acestui an, elevii, îndrumați de doamnele învățătoare Viorela Barbu și Teodora Butaș, au adus un elogiu acestui anotimp, desfășurând un carnaval plin de culoare, veselie și bună dispoziție.

Într-un decor mirific, imprimat cu muzică și emoție, a avut loc parada costumelor de toamnă unde copiii și-au etalat, pășind pe covorul multicolor, costumațiile originale care au înfățișat fructe, legume, copaci, zâne și cavaleri ai toamnei. Din program nu au lipsit cântecele ritmate despre bogăția și frumusețea naturii în anotimpul toamna și concursul de ghicitori, în care câștigătorii au simțit gustul fructelor aromate.

Mihail David - 2020

„Părinții nu au fost doar simpli spectatori, creativitatea lor fiind pusă la încercare în timpul activității comune copii-părinți în care s-au realizat tablouri de toamnă folosind frunze, iar munca lor a fost răsplătită cu diplome, fructe și dulciuri. Dincolo de gusturi și arome, de culori și melancolii, stăpână absolută peste ele, toamna a trezit impulsul creativ, arătând că lucrurile simple pot avea chipul artei și al bucuriei.” au transmis cele două cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...