Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Foto: Emoție de toamnă la carnavalul dedicat acestui anotimp, organizat la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

,,A trecut întâi o boare/Pe deasupra viilor,/Și-a furat de prin ponoare/Puful păpădiilor…” lăsând în drumul ei o aromă de toamnă peste elevii clasei Pregătitoare B Step by Step de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

 Pentru că toamna se pregătește să-și facă ieșirea de pe scena acestui an, elevii, îndrumați de doamnele învățătoare Viorela Barbu și Teodora Butaș, au adus un elogiu acestui anotimp, desfășurând un carnaval plin de culoare, veselie și bună dispoziție.

Într-un decor mirific, imprimat cu muzică și emoție, a avut loc parada costumelor de toamnă unde copiii și-au etalat, pășind pe covorul multicolor, costumațiile originale care au înfățișat fructe, legume, copaci, zâne și cavaleri ai toamnei. Din program nu au lipsit cântecele ritmate despre bogăția și frumusețea naturii în anotimpul toamna și concursul de ghicitori, în care câștigătorii au simțit gustul fructelor aromate.

„Părinții nu au fost doar simpli spectatori, creativitatea lor fiind pusă la încercare în timpul activității comune copii-părinți în care s-au realizat tablouri de toamnă folosind frunze, iar munca lor a fost răsplătită cu diplome, fructe și dulciuri. Dincolo de gusturi și arome, de culori și melancolii, stăpână absolută peste ele, toamna a trezit impulsul creativ, arătând că lucrurile simple pot avea chipul artei și al bucuriei.” au transmis cele două cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea