Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Elevul sergent Călin Hartzos de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Matematică și calificare la etapa națională. Mențiune pentru un alt elev al școlii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul sergent Călin Hartzos de la Colegiul Militar din Alba Iulia a obținut premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Matematică și calificare la etapa națională. Mențiune pentru un alt elev al școlii.

Elevul sergent Călin Hartzos (clasa a XI-a) demonstrează din nou o înțelegere profundă a conceptelor matematice și o foarte bună pregătire la matematică. Studiază, exersează și explorează tainele matematicii, iar implicarea și pasiunea de care dă dovadă sunt răsplătite pe măsură.

Cel mai recent premiu adjudecat de Călin este Premiul I la faza județeană a Olimpiadei de Matematică. Prin obținerea celui mai mare punctaj la anul de studiu, elevul colegiului militar s-a clasat primul în ierarhie, reușind astfel o nouă calificare la etapa națională. Pentru Călin, materia de clasa a XI-a a reprezentat o provocare, provocarea de a căuta soluții, de a trage concluzii și de a construi raționamente.

„Clasa a XI-a a reprezentat un an al schimbărilor din toate punctele de vedere, mai ales în matematică. Noile ramuri studiate, cunoscute ca matematici avansate, au reprezentat o provocare incitantă, care invită orice rezolvitor de probleme la o gândire „outside the box”. Aș dori să-i mulțumesc din adâncul inimii doamnei profesoare Anamaria Fuia pentru pregătirea și atenția acordate. Sper ca mai departe, munca să dea roade și la etapa națională a olimpiadei”, a mărturisit elevul sergent Călin Hartzos.

Tot la faza județeană a Olimpiadei de Matematică, elevul fruntaș Claudiu Stanciu (clasa a IX-a) a obținut Mențiune, sub coordonarea doamnei profesoare Emilia Ioniță.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute, Călin îți dorim mult succes la etapa națională!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea