Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Elevii unei școli din Teiuș au putut fi ”Polițist Local pentru o zi”, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Elevii unei școli din Teiuș au putut fi ”Polițist Local pentru o zi”, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”

În cadrul programului școlar ”Săptămâna Altfel”, elevii une școli din Teiuș au avut oportunitatea de a fi ”Polițist Local pentru o zi”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Săptămâna altfel” a debutat pentru cei mici cu o activitate extrem de interesantă. Cei mici s-au putut pune ”în păpucii” polițiștilor. Aceștia au primit până și legitimații de polițiști personalizate.

De asemenea, copiii au putut adresa întrebări și au primit informații de la ”superiorii” lor pentru o zi, cu privire la activitatea Poliție Locale și diferite reguli de bună purtare pe care trebuie să le urmeze.

”,Săptămâna altfel” a debutat în forță la noi, la Teiuș! în spiritul unui parteneriat serios, derulat de mai mulți ani între administrația locală și școala teiușeană, Poliția Locală Teiuș, cu sprijinul colegilor din primărie și fiind beneficiar al suportului dascălilor implicați și dedicați au promovat o acțiune de cunoaștere și conștientizare a elevilor teiușeni, sub numele ,,Polițist local pentru o zi”! Acțiunea a avut o priză puternică la tinerii participanți care, pe lângă legițimatiile de ,,polițist local pentru o zi” au primit multe informații folositoare privind respectarea legilor în comunitate, reguli de comportament în comunitate, locul și rolul poliției locale în orașul nostru, într-un cuvânt o binevenită completare a celor învățate la școală și nu în ultimul rând câteva surprize dulci, adecvate lor!
Felicitări tuturor celor implicati, multumiri cadrelor didactice implicate!”, au precizat reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina oficială de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea