Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Elevii unei școli din Teiuș au putut fi ”Polițist Local pentru o zi”, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Elevii unei școli din Teiuș au putut fi ”Polițist Local pentru o zi”, în cadrul programului ”Săptămâna Altfel”

În cadrul programului școlar ”Săptămâna Altfel”, elevii une școli din Teiuș au avut oportunitatea de a fi ”Polițist Local pentru o zi”.

”Săptămâna altfel” a debutat pentru cei mici cu o activitate extrem de interesantă. Cei mici s-au putut pune ”în păpucii” polițiștilor. Aceștia au primit până și legitimații de polițiști personalizate.

De asemenea, copiii au putut adresa întrebări și au primit informații de la ”superiorii” lor pentru o zi, cu privire la activitatea Poliție Locale și diferite reguli de bună purtare pe care trebuie să le urmeze.

”,Săptămâna altfel” a debutat în forță la noi, la Teiuș! în spiritul unui parteneriat serios, derulat de mai mulți ani între administrația locală și școala teiușeană, Poliția Locală Teiuș, cu sprijinul colegilor din primărie și fiind beneficiar al suportului dascălilor implicați și dedicați au promovat o acțiune de cunoaștere și conștientizare a elevilor teiușeni, sub numele ,,Polițist local pentru o zi”! Acțiunea a avut o priză puternică la tinerii participanți care, pe lângă legițimatiile de ,,polițist local pentru o zi” au primit multe informații folositoare privind respectarea legilor în comunitate, reguli de comportament în comunitate, locul și rolul poliției locale în orașul nostru, într-un cuvânt o binevenită completare a celor învățate la școală și nu în ultimul rând câteva surprize dulci, adecvate lor!
Felicitări tuturor celor implicati, multumiri cadrelor didactice implicate!”, au precizat reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina oficială de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea