Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Elevii școlii din Cricău, primii colindători din acest an la Consiliul Județean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu luna decembrie, la Consiliul județean Alba au sosit și colindătorii ce vestesc bucuria sărbătorilor de iarnă. Primul grup de copii, de la Școala Generală din comuna Cricău, a susținut astăzi un mic recital de cântece tradiționale, fermecând asistența cu frumusețea interpretării și  a costumelor populare specifice satului lor.

„În fiecare an am avut foarte mulți colindători la Consiliul Județean Alba. Este un lucru bun, care arată că tradițiile noastre se păstrează și mai mult decât atât, ele sunt îmbrățișate cu căldură de cei mici. Acest fapt mă bucură, mai ales că, într-o anumită măsură, el se datorează și muncii Consiliului Județean Alba de punere în valoare a bogăției culturale a județului Alba.” –  a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului județean Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea