Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Elevii militari au dus bucuria Crăciunului la copiii și vârstnicii ocrotiți în două centre sociale din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de părintele profesor Ionuț Șopterean, au poposit săptămâna aceasta la Căminul pentru persoane vârstnice și la Așezământul social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia pentru a-i colinda pe copiii și bunicii ocrotiți în cele două centre sociale.

Pe lângă frumoasele colinde duse în dar, elevii militari au oferit zâmbete și îmbrățișări tuturor, fiind mișcați de bucuria și căldura cu care au fost primiți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prima oprire a fost la Căminul pentru persoane vârstnice unde elevii militari au interpretat mai multe colinde și au stat de vorbă cu bunicii, făcându-i pentru câteva clipe, să uite de greutățile bătâneții și dorul de nepoți.

Următoarea oprire a elevilor în uniformă a fost la Așezământulul social „Sfântul Vasile cel Mare”, unde sunt ocrotiți 12 copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani. Micuța sală de mese a centrului social a răsunat de colindele elevilor și ale copiilor care au cântat împreună. De această dată, elevii militari au fost cei care au oferit copiilor fructe și dulciuri.

La final, vizibil emoționați, elevii militari au înțeles cât de important este să fim mai atenți la nevoile celor din jurul nostru și cum un gest mic poate avea un impact mare asupra lor.

[nggallery id=7620]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea