Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, activitate dedicată Zilei Naționale a României. ”Am simțit românește și că aparținem acestui sfânt pământ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, activitate dedicată Zilei Naționale a României. ”Am simțit românește și că aparținem acestui sfânt pământ”

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Ighiu au organizat marți 28 noiembrie, o activitate cu “1 Decembrie, Ziua României”, cu scopul de a îmbogăți cultura generală a micuților cu informații despre Ziua Națională.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

La ceas aniversar pentru ziua de 1 Decembrie, elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, alături de profesor învățământ primar Ianc Ana Liana, au arătat că sunt cu adevărat ”ROMÂNI”!

Activitatea de azi, cu tema “1 Decembrie, Ziua României”, a avut ca scop îmbogățirea culturii generale a elevilor cu informații despre data de 1 decembrie și organizarea unor activități artistice și practice pentru formarea abilităților de comunicare și tehnice.

”Purtând cu mândrie ia românească și participând cu interes la activitățile propuse, am simțit românește și vom face asta atât timp cât aparținem acestui sfânt pământ, România!

Mulțumesc doamnei director Iulia Dragomir și totodată părinților elevilor mei pentru ajutorul și implicarea de care au dat dovadă în realizarea acestor activități minunate!”, spune Ana Liana Ianc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea