Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, activitate dedicată Zilei Naționale a României. ”Am simțit românește și că aparținem acestui sfânt pământ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, activitate dedicată Zilei Naționale a României. ”Am simțit românește și că aparținem acestui sfânt pământ”

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Ighiu au organizat marți 28 noiembrie, o activitate cu “1 Decembrie, Ziua României”, cu scopul de a îmbogăți cultura generală a micuților cu informații despre Ziua Națională.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

La ceas aniversar pentru ziua de 1 Decembrie, elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ighiu, alături de profesor învățământ primar Ianc Ana Liana, au arătat că sunt cu adevărat ”ROMÂNI”!

Activitatea de azi, cu tema “1 Decembrie, Ziua României”, a avut ca scop îmbogățirea culturii generale a elevilor cu informații despre data de 1 decembrie și organizarea unor activități artistice și practice pentru formarea abilităților de comunicare și tehnice.

”Purtând cu mândrie ia românească și participând cu interes la activitățile propuse, am simțit românește și vom face asta atât timp cât aparținem acestui sfânt pământ, România!

Mulțumesc doamnei director Iulia Dragomir și totodată părinților elevilor mei pentru ajutorul și implicarea de care au dat dovadă în realizarea acestor activități minunate!”, spune Ana Liana Ianc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea