Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Elevii de la Colegiul Militar din Alba Iulia, medalie de AUR la triatlon, în cadrul Olimpiadei sportului militar liceal. Sebastian Tomuș, al doilea la triatlon-individual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Elevii de la Colegiul Militar din Alba Iulia, medalie de AUR la triatlon, în cadrul Olimpiadei sportului militar liceal. Sebastian Tomuș, al doilea la triatlon-individual

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, care au făcut parte din lotul pentru proba aplicativ militară – triatlon, din cadrul Olimpiadei sportului militar liceal au reușit să se claseze pe primul loc după ce au obținut cel mai mare număr de puncte dintre toate cele cinci echipe.

Sportivii și-au dovedit nu doar capacitățile motrice și pregătirea tehnică la tir sau aruncarea grenadei, ci și abilitățile fizice, rezistența și viteza la alergare pe distanța de 2 km.

Elevii s-au aflat în competiție atât cu ei înșiși cât și cu ceilalți sportivi la fel de bine pregătiți. Capacitatea de concentrare, rezistența la efortul fizic și dorința de a fi primii au adus victoria echipei. Pregătiți de domnul locotenent Dănuț Plic și de doamna profesoară Geanina Ilie, elevii au obținut un punctaj total de 1.713 puncte, cu 109 mai multe față de echipa clasată pe locul II.

Din lot au făcut parte elevii sergent Sebastian Tomuș, Loren Pogan, Antonio Farcaș, Laurențiu Croitor, elevii caporal Tudor Creț, Ionuț Marian, Raul Cazan, elevii fruntaș Fineas Nathan Lascu, Partic Sotoc și elevul Ioan Șandru.

La triatlon – individual, elevul sergent Sebastian Tomuș a reușit performanța de a se clasa al doilea din 50 de concurenți!

Ambiția, pregătirea și încrederea au fost punctele forte ale echipei: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm această probă, ne-am pregătit serios pentru acest moment, iar încrederea și susținerea celor din jurul nostru ne-au ajutat să obținem aceste rezultate excelente”, au spus băieții.

Felicitări, tuturor, elevi și antrenori!

FOTO: elev caporal Ionuț Colcer, Ioana Popa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea