Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Elevii de clasele V-VIII de la Liceul de Arte din Alba Iulia au probat bastoanele și scuturile de protecție ale jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 22 mai, timp de aproape o oră, jandarmii albaiulieni s-au aflat în mijlocul elevilor de clasele V-VIII de la Liceul de Arte “Regina Maria” din Alba Iulia în cadrul programului național Școala Altfel “Să știu mai multe, să fiu mai bun”.

Jandarmi din cadrul Detașamentului I Jandarmi Mobil le-au prezentat elevilor tehnica și materialele aflate în dotarea jandarmilor, mulți dintre ei fiind nerăbdători să probeze căștile de intervenție, scuturile de protecție dar  și bastoanele. Alte teme de discuție au fost rolul și atribuțiile jandarmeriei precum și împărtășirea experienței jandarmilor în ceea ce privește prevenirea și combaterea infracționalității juvenile.

De asemenea jandarmi din cadrul Serviciului Resurse Umane al Jandarmeriei Alba, le-au prezentat elevilor din ani terminali oferta educațională a instituțiilor de învățământ care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne.

La sfârșitul activităților desfășurate mai mulți elevi și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi.

[nggallery id=4005]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea