Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Elevii Colegiului Economic din Alba Iulia au donat sute de kilograme de fructe și legume pentru nevoiași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Toamna vine cu recolte și este un gest de omenie să dăruim celor mai puțin favorizați. Sub motto-ul ”Dar din dar se face rai” elevii colegiului economic albaiulian au pus mână de la mână și au strâns legume, fructe și alimente de bază pentru a-i ajuta în prag de iarnă pe vârstnicii de la adăpostul de noapte  al Asociației Filantropia  Ortodoxă.

Nu mai puțin de 550 de kg de cartofi, 270 de kg de varză, 25 kg de morcovi, 15 kg de ceapă, 35 de kg de fructe și alte alimente de bază (orez, făină, ulei, zahăr) au fost aduse de colectivele de elevi încurajați de cea mai mare parte a colectivului didactic (Ungureanu Irina, Alexievici Eugenia, Beca Felicia, Himcinschi Simona, Cetean Emil, Cacovean Simona, Apolzan Cosmin, Ciocan Carmen, Ghiușan Adina, Toth Cristina, Furdui Amalia, Dogaru Simona, Cucea Ramona, Popa Victoria, Scheau Ana Maria, Iacșa Nicolae, Draschan Nicoleta, Lăncranjan Maria, Velicea Simona) sub atenta coordonare a prof. Himcinschi Simona, Ciocan Carmen și Dogaru Simona.

De asemenea, o parte din alimente au luat drumul casei de Tip Familial Sf. Maria pentru copiii care sunt grijiți acolo. Prin acest proiect de voluntariat, care a devenit o tradiție în unitatea de învățământ condusă de prof. Cristian Dincă, elevii sunt încurajați să își însușească valori civice precum solidaritatea, implicarea în acțiuni de voluntariat pentru comunitate și altruismul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi

Bogdan Ilea

Publicat

în

72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi de peste 56.000 date de polițiști și jandarmi Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 56.000 de lei și au verificat sute de persoane și mașini. Citește și: Amenzi de peste 51.000 de lei date de polițiștii și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea