Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Elevii claselor a VIII-a de la Şcoala Generală Vasile Goldiş din Alba Iulia au avut astăzi festivitatea de premiere

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivitatea de Premiere Sc. Vasile Goldis0001Momente emoţionante pentru elevii claselor a VIII de la Şcoala generală „Vasile Goldiş” din Alba Iulia care au avut astăzi festivitatea de premiere. Toţi elevii care fac parte din anul terminal, însoţiţi de o parte din părinţi s-au adunat în sala de sport a şcolii pentru ultima „oră de curs” în care premianţii au fost felicitaţi.

Fiecare profesor diriginte a transmis ultimele gânduri pentru elevii care se pregătesc să treacă la o nouă etapă a vieţii, învăţământul liceal. Profesorul diriginte a menţionat elevii cu cele mai bune rezultate la învăţământ precum şi olimpicii care au făcut cinste şcolii cu rezultate bune la olimpiadele naţionale şi judeţene.

Cu această ocazie le urăm tuturor baftă la evaluarea naţională şi succes la toate examenele vieţii. Mai multe poze de la festivitatea de premiere pot fi văzute aici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea