Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Edilii Cugirului, mobilizați pentru gestionarea circulației în urma căderilor de zăpadă. Administrația dispune de utilaje și materiale antiderapante suficiente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Cugir s-a mobilizat încă de luni, începând cu ora 16.00, să intervină pentru a preîntâmpina situațiilee neplăcute generate de căderile de zăpadă.

După cum ne-a declarat șeful Biroului ADP Cugir, Ioan Simu, primăria s-a pregătit să intervnă  cu utilajele din dotare (două autoutilitare de tip unimog echipate cu răspânditor de material antiderapant, un buldoexcavator cu lamă), atât pentru înlăturarea zăpezii de pe străzile principale, cât și de pe  Drumul Județean 704 – Vinerea – Șibot.

Conform informațiilor primite, atât la Cugir, cât și în localitatea Vinerea, nu există probleme la această oră, arterele principale fiind curățate de stratul subțire de zăpadă depus pe carosabil.

Singura zonă afectată este o porțiune situată pe D.J. 704, între Vinerea și Șibot, unde din cauza viscolului, zăpada se depune pe un segment de drum, fiind necesare intervenții permanente pentru a nu crea probleme conducătorilor auto.

Potrivit precizărilor șefului ADP sunt stocate 80 t de sare, iar cantitatea de nisip rămasă de anul trecut a fost suplimentată până la 80 metri cubi, suficient material antiderapant necesar a asigura un trafic fluent pe timpul iernii. (C.P.)

[nggallery id=5249]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea