// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Edilii Cugirului, mobilizați pentru gestionarea circulației în urma căderilor de zăpadă. Administrația dispune de utilaje și materiale antiderapante suficiente

Primăria Cugir s-a mobilizat încă de luni, începând cu ora 16.00, să intervină pentru a preîntâmpina situațiilee neplăcute generate de căderile de zăpadă.

După cum ne-a declarat șeful Biroului ADP Cugir, Ioan Simu, primăria s-a pregătit să intervnă  cu utilajele din dotare (două autoutilitare de tip unimog echipate cu răspânditor de material antiderapant, un buldoexcavator cu lamă), atât pentru înlăturarea zăpezii de pe străzile principale, cât și de pe  Drumul Județean 704 – Vinerea – Șibot.

Conform informațiilor primite, atât la Cugir, cât și în localitatea Vinerea, nu există probleme la această oră, arterele principale fiind curățate de stratul subțire de zăpadă depus pe carosabil.

Singura zonă afectată este o porțiune situată pe D.J. 704, între Vinerea și Șibot, unde din cauza viscolului, zăpada se depune pe un segment de drum, fiind necesare intervenții permanente pentru a nu crea probleme conducătorilor auto.

Potrivit precizărilor șefului ADP sunt stocate 80 t de sare, iar cantitatea de nisip rămasă de anul trecut a fost suplimentată până la 80 metri cubi, suficient material antiderapant necesar a asigura un trafic fluent pe timpul iernii. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Edilii Cugirului, mobilizați pentru gestionarea circulației în urma căderilor de zăpadă. Administrația dispune de utilaje și materiale antiderapante suficiente

  1. Cugirean 27.02.2018 la 14:28

    Nu isi fac decat datoria.