Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Echipa ISU Alba s-a calificat în cea de-a doua etapă a Concursului Național de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Medical

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO| Echipa ISU Alba s-a calificat în cea de-a doua etapă a Concursului Național de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Medical

Astăzi s-a desfășurat cu succes prima zi a prestigiosului Concurs Național de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Medical Calificat. Participanții au demonstrat un nivel impresionant de evoluție, dinamism și profesionalism pe parcursul competiției, stârnind admirația și respectul tuturor celor prezenți.

Toate echipele participante merită felicitări pentru eforturile lor remarcabile și pentru performanțele obținute în timpul acestei prime etape a concursului. Competiția a fost una plină de tensiune și provocări, iar fiecare echipă a dat tot ce a avut mai bun pentru a-și demonstra abilitățile și cunoștințele în domeniul descarcerării și primului ajutor medical calificat.

Cu toate că prima zi a concursului a luat sfârșit, emoțiile și anticiparea rămân la fel de intense pentru ziua următoare. Mâine dimineață, începând cu ora 08:30, va fi dat startul celei de-a doua zi de competiție, care se anunță a fi și mai palpitantă și provocatoare.

Pe parcursul celei de-a doua zile, echipele calificate vor avea ocazia să se confrunte într-o serie de probe specifice. În proba de Descarcerare, echipele ISU Alba, ISU Hunedoara și ISU Timiș au reușit să se califice, ceea ce demonstrează nivelul lor înalt de pregătire și abilități în manipularea situațiilor de urgență.

În ceea ce privește proba de Acordare a Primului Ajutor Medical Calificat, echipele ISU Alba, ISU Caraş-Severin și ISU Hunedoara s-au clasat pe primele poziții și vor concura mâine pentru a-și demonstra superioritatea și expertiza în acordarea primului ajutor în situații critice.

Organizatorii evenimentului îi așteaptă pe toți cei interesați să fie alături de ei și mâine, pentru a susține echipele calificate și pentru a fi martorii momentului în care câștigătorii Concursului Național de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Medical Calificat vor fi dezvăluiți. Este o oportunitate unică de a-i aplauda pe acești profesioniști dedicați și de a le arăta recunoștința noastră pentru serviciul lor remarcabil în domeniul siguranței și al intervențiilor de urgență.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea