Rămâi conectat

Sport

FOTO: Dublu succes albaiulian la naționalele de șah rapid *Maestrul, Marius Ceteraș – aur și-a depășit elevul, Mihnea Costachi – argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Ceteras si Mihnea CostachiSahistii albaiulieni au dat lovitura la nationalele de sah rapid pentru seniori de la Baia Mare. Neinvinsi pe parcursul celor 9 runde desfasurate in sistem elvetian, Marius Ceteras si elevul sau de 14 ani Mihnea Costachi, medaliat cu bronz in acest an la mondialele de juniori, s-au clasat pe primele doua locuri obtinand medaliile de aur si argint. Marius Ceteras a obtinut 6 victorii si 3 remize, in timp ce Mihnea Costachi a castigat 5 partide si a remizat in alte 4. Pe locurile urmatoare s-au clasat maestrul Andrei Bonte (Sah Club Galati), marele maestru international Costica-Ciprian Nanu (Politehnica Iasi) cu 6,5 puncte, mastrul international Lucian Costin Miron (Apa Nova Bucuresti), maestrul FIDE Paul Rusan (ACS Bistrita) si maestrul international Vladimir Doncea (Apa Nova Bucuresti).

De remarcat si evolutia foarte buna a mezinului turneului Radu Tampea (CSU Alba Iulia), campionul national en titre la sah rapid la categoria copii sub 8 ani, care a acumulat 3,5 puncte in cele 9 partide jucate impotriva unor adversari mult mai experimentati.

Duminica se desfasoara proba de blitz in care sahistii albaiulieni vor incerca sa repete evolutia excelenta din proba de sah rapid.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea