FOTO: Două iubitoare de animale din Alba confecționează marțișoare și felicitări handmade pentru a ajuta cățeii fără stăpân din adăposturile Partoș și Lancrăm

Pentru că se apropie 1 martie, dăm start la mărțișoare. Oana și Andreea, două iubitoare de animale din Alba Iulia, s-au gândit să își folosească îndemânarea pentru a ajuta animalele fără stăpân. Astfel, au confecționat marțișoare și felicitări, ambele handmade, pe care le comercializează la doar 5 lei/bucata, iar banii strânși din vânzarea lor vor merge în ajutorarea cățeilor din adăposturile Lancrăm și Alba Iulia.

ELIT

Strângere de fonduri pentru hrana și cele necesare zecilor de câini din adăposturile de animale din Partoș și Lancrăm. Acesta este scopul acțiunii organizate de Oana și Andreea. Zeci de persoane au răspuns deja apelului, iar mărțișoarele sunt vândute pentru a aduna bani pentru patrupede.

Citește și: mesaje de 1 martie, 1 martie felicitări, mesaje de mărțișor, mesaje amuzante și haioase de 1 martie

“Mai este puțin și vine primăvara! Avem aceste mărțișoare drăguțe, lucrate cu pasiune. Cu 5 lei, prețul unui mărțișor, ne poți ajuta să mergem mai departe cu proiectele noastre. De fiecare comandă ne vom ocupa personal și o vom înmâna cu grijă fiecăruia“, transmite Andreea.

Cei care doresc să achiziționeze un astfel de mărțișor, vor aduce bucurie celor dragi și vor ajuta și blănoșii mai puțin norocoși. Puteți lua legătura cu Andreea la numărul de telefon 0757 388 209.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

dolfi 21 februarie 2018 at 19:17

ce frumooos! mai multe rezultate ati avea daca ati confectiona… anticonceptionale pentru patrupedele fara stapan

classicx 22 februarie 2018 at 0:44

si mult mai frumos ar fi daca anumiti oameni ar folosi anticonceptionale ca sa nu dea nastere unor specimene ca tine, domnule Dolfi… total inutile, care au un singur gand – sa isi vomite frustrarile pe diverse site-uri pe care isi petrec vietile amarate si triste…

CIUFU 24 februarie 2018 at 23:49

LASATI CATEII SI LA MUNCA CU VOI NU MAI CERSITI BANI. CIT DIN 5 LEI AJUNG LA CATEI?

dolfi 25 februarie 2018 at 0:18

daca le spui adevarul se gaseste cate-un „zoofil” ca si ala de ma sus sa vorbeasca urat.
Daca nu se merge la radacina problemei orice actiune e degeaba. Exact ca lupta pentru pace si f*t*tul pentru virginitate!
Detinerea de animale trebuie foarte drastic reglementata (pentru ca romanu’ e cretin/cocalar/etc) – orice animal (de companie/gospodarie) sa fie inregistrat iar detinerea de animale neinregistrate sau abandonul sa fie aspru pedepsita!
Ce credeti ca tarile vestice s-au civilizat singure? Sa nu uitam ca in 10 Septembrie 1977 a fost ultima executie la ghilotina in Franta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...