FOTO| Donație de laptopuri pentru Școala Gimnazială ,,Vidra”, Câmpeni, din partea unui tânăr clujean cu inițiativă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un tânăr clujean cu inițiativă a decis să facă un act de caritate, odată cu perioada începerii sărbătorilor. Acesta a achiziționat mai multe laptopuri pe care le-a adus și donat apoi Școlii Gimnaziale Vidra, în urma discuțiilor avute cu câțiva prieteni și cu un cadru didactic de la școală.

La sfârșitul săptămânii trecute, Școala Gimnazială Vidra a primit cu titlu gratuit 5 laptopuri la mâna a doua, acestea fiind în stare bună de funcționare și configurate cu un set minim de programe necesare participării elevilor la orele în sistem online, din perioada pandemiei de Coronavirus.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ulterior, laptopurile au fost oferite în custodie unor familii din Vidra cu cel puțin 2 copii înscriși la școala din localitate, ele fiind repartizate în urma deciziei conducerii unității de învățământ, pe baza unor criterii sugerate de cel care le-a donat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, Tudor, un tânăr din Cluj Napoca, a achiziționat mai multe laptopuri pe care a decis să le ofere Școlii Gimnaziale Vidra, hotărârea fiind luată în urma discuțiilor avute cu câțiva prieteni și cu un cadru didactic de la această unitate școlară din Munții Apuseni, care   i-a explicat situația elevilor din comună.

Mai mult chiar, Tudor, care este pasionat de muzică și motociclete, s-a oferit să asigure și transportul laptopurilor, aducându-le personal până la Câmpeni și le-a înmânat unor profesori de la Școala Gimnazială Vidra, ce l-au asigurat că vor fi atribuite acelor elevi care au nevoie cel mai mult de ele acum, pentru orele online, cât și în viitor, după ce se va reveni la sistemul clasic de învățământ, față în față.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419