Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Doi tineri au lăsat viața în străinătate pentru traiul liniștit într-un orășel din Alba: ”Un colț de rai”, proiect de suflet, despre natură și întoarcerea la origini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri au lăsat viața în străinătate pentru traiul liniștit într-un orășel din Alba: ”Un colț de rai”, proiect de suflet, despre natură și întoarcerea la origini

Ana și Marian sunt doi tineri care de doi ani își clădesc familia pe care și-au dorit-o amândoi, iar de aproape un an, în viața lor a apărut Mihnea, o minune de băiețel.

”Ne-am cunoscut în toamna anului 2021, pe rețelele de socializare, eu eram în România (Focșani), Marian era în Germania (Munchen)”, povestește Ana.

Circa 7 luni au locuit împreună în Munchen, după care au decis să facă o vacanță mai prelungită în orașul lui Marian, mai exact în Cugir: ”Atât de frumos s-au îmbinat toate, încât la sfârșit de iunie 2022 am rămas însărcinată, tot atunci fiind și momentul reîntoarcerii definitive acasă, pe plaiurile ardelenești”.

Nu a fost ușor, dar a meritat, iar cei doi tineri își doresc ca copiii lor să crească cât mai aproape de natură și mai ales de ei. Ana și Marian sunt de părere că țara noastră le oferă această șansă, pentru că pot alege ce să facă și cum să își câștige pâinea: ”Mă refer aici, la faptul că muncim pentru noi și nu pentru alții. Decidem noi cât să câștigăm și cât timp liber să avem. Știm, pentru unii pare de necrezut și foarte mulți ne blamează pentru munca noastră, ca fiind “de weekend” și nu ceva de viitor, dar cu timpul le vom demonstra că se înșeală”.

Iar pentru cine nu îi cunoaște, Ana muncește în sectorul vânzărilor online și colaborează cu o companie din Germania care îi dă acces gratuit la depozitele ei virtuale cu infinite produse pentru diverse nevoi: imunitate, creșterea părului, fitness, slăbire, îngrijirea tenului, plus multe altele, iar Marian este barman și se ocupă cu organizare de evenimente ca nunți, botezuri, zile de naștere, petreceri private.

În iunie 2022, cei doi au demarat proiectul lor de suflet, ”Un colț de rai, în Cugir”, o proprietate achiziționată în Fețeni, în apropiere de Cugir, într-un loc cu peisaje care îți taie respirația.

”Locația ”Un colț de rai, în Cugir” a luat naștere la începutul lunii iunie 2022, după ce a devenit proprietatea noastră (cumpărată de noi, nu dobândită, moștenită), iar prin promovarea zonei montane locale ne dorim să ajungem în sufletul și viața cât mai multor oameni, în special familii ca și noi, care vor să se întoarcă la origini sau pur și simplu să îi ajutăm să își păstreze vii amintirile locurilor pe care le vizitau cândva”, spune tânăra familie.

Pe pagina de Facebook ”Un colț de rai, în Cugir”, internauții pot urmări aventurile tinerilor, provocările de zi cu zi, dar și realizările lor.

”Ăștia suntem noi. Simpli, modești și muncitori. Ne place să trăim calitativ și să ne creăm cât mai multe amintiri împreună. Iar vouă, celor care ne urmăriți și apreciați, vrem să vă mulțumim din suflet! Fără voi, nu am fi fost aici. Vă îmbrățișăm, Ana, Marian și bebe Mihnea!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea