Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Doi jandarmi aflați într-o altă misiune au acordat primul ajutor victimei accidentului de la Poiana Ampoiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi jandarmi aflați în misiune pe DN74, nu au pregetat să oprească și să acorde primul ajutor bărbatului rănit în urma accidentului de ieri de la Poiana Ampoiului, aceștia acordându-i primul ajutor și râmânând lângă el până la sosirea echipei medicale.

Potrivit reprezentanților IJJ Alba, primii care au ajuns la fața locului au fost doi colegi jandarmi, care l-au culcat pe motociclistul accidentat pe o parte si l-au supravegheat pana la sosirea echipajului medical. Cei doi se aflau în misiune și l-au surprins pe bărbatul accidentat intins pe jos.

Reamintim că ieri, în jurul orei 09.40, pe DN 74, pe raza localității Poiana Ampoiului, un bărbat de 30 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea o motocicletă, din direcția Zlatna – Alba Iulia, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, iar la revenire s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe partea stângă a carosabilului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Proteste ale angajațiilor de la Registrul Comerțului Alba: Ce revendicări au membrii SAONRC Este a doua zi consecutivă de proteste organizate la nivel național, de către membrii SAONRC, care s-au adunat în fața instituției pentru a-și manifesta nemulțumirile. Solicitările acestora sunt majorări salariale, precum și un sport de 15% din salariu, specific ramurii ocupaționale din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea