FOTO: Distracție la cote maxime, la Aiud. Șesul Măginii s-a transformat într-un club în aer liber unde lumea s-a distrat toată noaptea

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

De trei săptămâni, municipiul Aiud o ține tot într-o petrecere. După acele „Serbări ale meşteşugarilor”, în care mulți cetăţeni s-au simțit ca în Ungaria deoarece în proporţie de peste 80% limba vorbită era maghiară, după fenomenalul „Festival Internaţional de Folclor”, iată că în cel de-al treilea weekend, muzica pentru cei tineri a umplut o noapte celor interesați de acest gen.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Ca în fiecare an, de trei sau patru ani încoace, un nou festival de vacanţă a avut loc, pe timp de noapte, sâmbătă, 10 august 2019, la Aiud.
Peste o mie de pasionaţi de muzică, divertisment şi cultură digitală au luat cu asalt „Șesul Măginii” locul în care tinerii patroni ai SC Divine Decor Studio SRL din Aiud au organizat cea de a 4-a ediție a evenimentului „Soundtruck” un eveniment în care muzica „Hause” a predominat, însă a lăsat loc și pentru alte genuri de muzică electro.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Desfășurat în imediata apropiere a Pădurii Sloboda, evenimentul a fost unul relaxant, care a dezvoltat în cei prezenți sentimentul unui festival de vacanță.
Dacă la alte evenimente, ca în cazul unor concerte devenite deja clasice, există mereu o zonă în care nu este indicat să te duci, deoarece acolo sunt „băieţii răi” şi prea mare agitaţie, la „Soundtruck”-ul aiudean puteai să mergi oriunde, începând din apropierea scenei până în imensitatea pădurii, locuri unde aveai ocazia să întâlnești oameni dornici de distracție.

Un ochi ager şi scrutător a putut observa că la această ediție au fost mai mulți participanți în comparație cu anul trecut, diferența fiind considerabilă raportat la prima ediție.
Demnă de laudă a fost organizarea, despre care se poate spune că a fost aproape perfectă. La primul contact cu arealul în care s-a desfășurat evenimentul atrăgea atenția modul în care se desfășura accesul spre locul de parcare, apoi modul în care a fost organizat spaţiul în care cei peste 1000 de tineri sau mai puțini tineri, iubitori ai genului au putut să asculte sau să danseze în voie.

Faptul a fost remarcat atât de noi cât și de cei care au mai participat la acest gen de evenimente.
Este fantastic! Este super! Mă bucur să s-a făcut și în acest an. Muzică bună, atmosferă super, oameni faini. Mă simt excelent. Despre organizare? Ce pot să spun în afară că este bine pusă la punct, începând cu organizarea transportului din oraș până aici și cum s-a dirijat parcarea mașinilor” ne-a mărturisit aiudeanul Neluțu D.

Spre surprinderea noastră, în mijlocul celor peste 1000 de spectatori am putut întâlni oameni veniţi din alte județe. Mărturie au stat zecile de mașini cu numere de înmatriculare din județele limitrofe sau de mai departe, chiar și din străinătate.

Am citit pe facebook de acest eveniment și mi-am spun că nu ar strica să încerc să vin și eu din Maramureș până aici să văd care este atmosfera. Sincer, îmi place. Lume multă, iar atmosfera este ceva de nedescris. Îmi place! Mai vin” ne-a declarat Marius Popa din Baia Mare.

Petrecerea a început seara, la ora 20:00, și a ținut până la răsăritul soarelui care a dezvăluit celor prezenţi frumusețea locului, respectiv a pădurii„ Sloboda”, a șesului de la Măgina și Cheile Poienii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei