Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Dispensarul medical de pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj, în reabilitare. Investiție de peste 400.000 de lei, din bugetul local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cabinete 1 blajCabinetele medicale situate pe strada Mitropolit Andrei Șaguna din Blaj au intrat săptămâna trecută  într-un proces de reabilitare totală, valoarea  investiției fiind de 426. 685 de lei.

Durata de execuție va fi de 3 luni, timp în care se va realiza reabilitarea completă a clădirii precum și modernizarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de canalizare.

Clădirea în suprafață de 160 de mp este sediu pentru 3 cabinete individuale care deservesc aproximativ 6000 de pacienți din Blaj și din împrejurimi.

Primăria Municipiului Blaj realizează această investiție doar în acest moment pentru că începând cu anul 2008 nu a mai existat cadru legal pentru efectuarea lucrărilor la imobilul în cauză.

Acesta s-a aflat sub incidenta Legii 68/2008 privind concesionarea sau vânzarea cabinetelor medicale. Anul trecut toți cei 3 medici și-au exprimat opțiunea conform acestei legi și au refuzat achiziționarea spațiului alegând concesionarea până în anul 2019.

În aceste condiții Primăria Municipiului Blaj a luat act de deficiențele și disfuncțiile clădirii, a demarat lucrările de modernizare  urmând să iși recupereze investiția din valoarea concesiunii.

(C.M.)

[nggallery id=642]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea