Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Deputatul Corneliu Olar şi-a inaugurat noul Birou Parlamentar de la Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbăta trecută, deputatul Corneliu Olar a inaugurat noul Birou Parlamentar de la Câmpeni, evenimentul debutând cu o slujbă religioasă oficiată de un sobor de 9 preoți.

La inaugurare au participat Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, senatorul Alexandru Pereș, deputații Florin Roman, Sorin Bumb, mai mulți lideri din conducerea județeană PNL, Cristian Dan Pașca – președintele PNL Câmpeni, consilieri locali din Câmpeni și din zona Apuseni, primarii localităților Zlatna, Bistra, Baia de Arieș, Sălciua, Vadu Moților, Horea, Roșia Montană, Scărișoara, Sohodol, Ighiu, precum și membri sau simpatizanți ai partidului.

În timpul discursurilor, președintele Ion Dumitrel a ținut să sublinieze importanța faptului că „moții au parlamentarul lor” care să le reprezinte interesele în Parlamentul României, iar deputatul Corneliu Olar, într-un discurs scurt și concis a declarat: ,,Vreau să creez o legătură puternică între Munții Apuseni și Parlament. Noi, parlamentarii, trebuie să fim de folos, să nu uităm pentru ce ne-au votat alegătorii, să nu uităm de credință, de  istorie și de tradiții”.

În Biroul Parlamentar care se găsește pe strada Forestierilor, lângă Ocolul Silvic ,,Valea Arieșului” Câmpeni și Hanul Moților –  a fost pusă și o icoană pe care deputatul Corneliu Olar a adus-o din pelerinajul pe care l-a făcut zilele trecute la Muntele Athos.

Biroul Parlamentar din Câmpeni al deputatului Corneliu Olar se deschide oficial pentru public în data de 15 mai, având orarul de luni până vineri, între orele 10-14.

Ovidiu CULDA

[nggallery id=3895]

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea