FOTO Denisa, sclipitoarea elevă de nota 10 care a fost admisă prima la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a dorit să o prezinte tuturor pe Denisa, sclipitoarea elevă care a intrat cu 10 pe porțile lor.

 „Să o cunoaștem pe Denisa, eleva de 10 care a fost admisă prima în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

ELIT

Denisa Stan este eleva care a fost admisă în colegiul militar albaiulian cu media 10. Ea a reușit să obțină nota maximă la cele două probe ale evaluării naționale, limba și literatura română și matematică, și să încheie cele patru clase de gimnaziu cu media 10.

Ne-a mărturisit că a ales să studieze în colegiul militar deoarece de mică este atrasă de cariera militară și a avut-o ca exemplu pe sora ei mai mare, Andra, elev caporal la colegiul militar din Alba Iulia.

„Am aflat foarte multe despre colegiul militar de la sora mea și abia aștept să îmbrac uniforma militară ca să văd cum este, pe pielea mea. Îmi propun să studiez cât mai bine, sunt conștientă că nu o să fie ușor dar cred că voi face față oricărei provocări, iar sora mea mă va ajuta să mă acomodez cât mai repede cu mediul militar”, a spus Denisa.

Despre performanța obținută în școala gimnazială și la evaluarea națională, Denisa a mărturisit că nu a fost ușor „dar cu multă muncă, ambiție și dedicare am reușit să ajung la această performanță”.

Te felicităm, Denisa pentru că ai ales colegiul militar și pentru performanțele obținute și îți dorim să te bucuri de frumusețea vieții de elev militar și să obții rezultate extraordinare și în uniforma cu petliţe albastre. Mult succes și vacanță plăcută!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419