Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Demonstraţie de forţă a TNL Alba Iulia în stil “army”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vremurile pline de optimism pentru tinerii liberali din Alba Iulia, după ce alianţa politică din care fac parte a ajuns pe val mare la putere, s-au materializat şi printr-un bal cu tematică militară,  organizat de TNL Alba Iulia la restaurantul Vila Elisabeta.

Peste 200 de tineri îmbrăcaţi în uniforme militare au sărbătorit victoria în alegeri alături de liderii liberali, Teodor Atanasiu, Florin Roman, Gabriel Pleşa şi Mitică Fulea de la Sebeş.

“După o campanie în care s-au mobilizat asemeni unei armate pentru a-şi vedea câştigători candidaţii, tinerii liberali din Alba Iulia au pregatit  în apropierea Crăciunului, traditionalul bal al sarbatorilor de iarnă,  de aceasta data surprinzandu-şi în mod placut invitatii, prin dorinta lor de a-si arăta admiraţia faţă de liderul lor, Teodor Atanasiu, fost ministru al Apărării. Astfel,  200 de tineri liberali, au îmbrăcat uniformele army şi au încins o petrecere de pomină, sărbătorind astfel reuşitele anului 2012.

Petrecerea s-a desfăşurat la restaurantul Vila Elisabeta, iar de la mesele petrecaretilor nu au lipsit farfuriile cu mâncare tradiţională: fasole cu cârnaţ şi desigur, vin fiert. Invitaţii de seamă ai evenimentului au fost liderii liberali din Alba, Teodor Atanasiu, Florin Roman, Gabriel Pleşa şi Mitică Fulea de la Sebeş.

Atmosfera de distracţie a fost asigurată de îndrăgita artistă Antinia, care a încântat încă o dată prin vocea ei, dar şi de Fanfara şcolii generale cu clasele I-VIII din Petreşti.

Momentele de dans ale serii au fost asigurate de Ionuţ de la “Dansez pentru tine” şi de partenera sa”, se arată în comunicatul organizaţiei de tineret a liberalilor din Alba Iulia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea