Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ De Ziua Polției Române – Acțiune de prevenire a infracțiunilor, la Școala Gimnazială ,,David Prodan” Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Ziua Poliției Române, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba s-au deplasat la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea, la o activitate în cadrul unui proiect de parteneriat de colaborare încheiat anterior cu poliția din localitate.

Împreună cu Agent Șef de Poliție, Bardan Ovidiu de la Poliția Comunei Săliștea, polițițiștii de la IPJ le-au destăinuit celor peste 140 de preșcolari și elevi o parte dintre tainele meseriei de polițist.  Cu acest prilej, elevii au aflat care sunt măsurile de prevenire pe care pot să le adopte pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor dar și care sunt tehnicile specifice folosite pentru identificarea și prinderea infractorilor.

Aceștia au avut posibilitatea de a le adresa întrebări  reprezentanților Poliției Române dar și de a studia îndeaproape materialele de apărare și de menținere a ordinii și liniștii publice. ,,Acțiunea desfășurată astăzi a stârnit un puternic interes în rândul elevilor care s-au arătat foarte preocupați de activitatea oamenilor legii dorind ca, în viitor, să îmbrățișeze aceeași nobilă meserie”, ne-a declarant prof. Ionela Gabriela Suciu – directorul instituției de învățământ.

Din partea școlii au luat parte la eveniment profesorii: Cristian Suciu , Ana Maerescu, Cosmina Șuteu, Alina David Alina, Maria Vlad,  Ionela Mihu, Daniela Pintea, Claudiu Memu, Camelia Beschiu, Alexandra Moldovan și Călin Leterna.

,,Pe viitor dorim să continuăm acestee colaborări prin implicarea reprezentanților Poliției Române în activități de prevenire și de combatere a violenței și a consumului de substanțe interzise”, a precizat directorul școlii.

   (C.P.)

[nggallery id=6881]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea