Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| De Rusalii, expoziția “Relații Personale” aparținând cunoscutei pictorițe cugirene Daniela Paleogianni, expusă la Galeria de Artă Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

De Rusalii, Galeria de Artă Alba-Iulia va găzdui expoziția “Relații Personale” aparținând cunoscutei pictorițe cugirene, Daniela Paleogianni.

O colecție de lucrări prin care autoarea dorește atât refacera legăturilor spirituale cu creația inițială, prin evocarea emoțiilor ca modalitate de cunoaștere, cât și angajarea publicului în relație. Unul dintre tablourile sale se numește ,,De Rusalii”, fapt pentru care artista crede că această lucrare va fi în atenția publicului iubitor de artă cu specific religios. Vernisajul va avea loc Vineri 18 iunie ora 20.00 și prezentarea va fi facută de prof. dr. Traian Mârza, expozitia ramâand deschisă zilnic până în 27 iunie a.c.

Daniela Paleogianni, președintă a filialei Uniunii Creatorilor Profesioniști din Cugir si Hunedoara, a fost prezentă constant cu lucrări pe simeze ale galeriilor de artă din România si Grecia și îndrumă pe cei mai mici iubitori de pictură din Cugir în Atelierul Micilor Pictori.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO, VIDEO INCENDIU la o anexă gospodărească din Bistra: Intervin pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o anexă gospodărească din Bistra: Intervin pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit marți, în jurul orei 14.00, la o anexă gospodărească din Bistra. Intervin pompierii din Câmpeni cu trei autospeciale.   Secția de pompieri Câmpeni intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o EPA pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea