FOTO: De Moș Nicolae, hotelul ”Popasul Regelui” de pe Valea Frumoasei, Transalpina, sărbătorește doi ani de la inaugurare

popasul-regelui02Au trecut 2 ani de la inaugurarea Hotelului ”Popasul Regelui” de pe Valea Frumoasei, amplasat într-o zonă pitorească, departe de zbuciumul vieții cotidiene.

Dacă vă doriți să găsiți o oază de liniște și relaxare alegeți Hotelul ”Popasul Regelui”, aflat într-o zonă mirifică. Cei ce străbat Valea Sebeșului, în orice anotimp, trebuie să se oprească la Hotelul ”Popasul Regelui” nu doar pentru a admira frumusețea naturii, ci și pentru a gusta din bucatele alese pregătite de maeștrii ai bucătăriei – vestitele clătite pe lespede şi plăcinte la cuptor, dar și preparate din bucătăria altor ţări. Hotelul ”Popasul Regelui” se află pe drumul
national DN 67C, cunoscut ca Transalpina sau Drumul Regelui, care pornește de la Sebeș și ajunge până la Novaci. Restaurantul hotelului are o capacitate de 170 de locuri și este locația perfectă pentru a găzdui diferite evenimente – nunți, botezuri, petreceri private.

Terasa restaurantului le oferă turiștilor, în timpul verii, posibilitatea de a se bucura de aer curat și de o priveliște fermecătoare, completată deLacul Tău  Bistra. Dacă vă doriți să petreceți clipe plăcute și să vă bucurați de serviciide calitate alegeți ”Popasul Regelui” și nu veți regreta!

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...