Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Daruri de Paște pentru copiii din Casa de Tip Familial Sfântul Ierarh Nicolae Târsa, de la polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, polițiștii au dus cadouri copiilor din Casa de Tip Familial Sfântul Ierarh Nicolae Târsa. Împreună au înființat o livadă cu pomi fructiferi de care copiii vor avea grijă.

Ieri, 24 aprilie 2019, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au făcut o vizită copiilor instituționalizați în Casa de tip Familial Sfântul Ierarh Nicolae din Târsa, comuna Avram Iancu.

Copiii au primit biciclete, trotinete, mingi, jucării, rechizite, haine, încălțăminte alimente dar și 22 de pomi fructiferi, care au fost plantați în apropierea casei lor, într-o mică livadă, pe care o vor îngriji.

Darurile au fost achiziționate din sumele de bani donate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cărora li s-a alăturat personalul Judecătoriei Alba Iulia și Tribunalului Alba dar și alți oameni cu inimă mare, care au dorit să se alăture campaniei umanitare.

https://youtu.be/Qn-sgsqvgMs

[nggallery id=7048]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea