Rămâi conectat

Actualitate

FOTO Dăruim din suflet. Petreceri de Moș Crăciun pentru copii și familii defavorizate din Alba Iulia, Blaj și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

O mână de oameni cu inimă mare au vrut să dăruiască bucurii și au oferit o petrecere cu Moș Crăciun cu multă voie bună și bineînțeles daruri potrivite vârstei pentru copii asistați social și familii defavorizate din Alba Iulia, Blaj-Mănărade și Teiuș.

Locul, denumit sugestiv, ”Punctul pe I – inovație și imaginație din Alba Iulia”, unde s-au desfășurat petrecerile a fost o invitație la joacă și distracție. Astfel, în zilele de 15 și 20 decembrie 2017, un număr de 26 de copii asistați social prin Centrul de Consiliere și Sprijin „Sfânta Maria” din Alba Iulia, 17 copii rezidenți ai Casei de tip familial “Rebeca” din Teiuș și 13 copii de la DGASPC Blaj, Casa de tip Familial Mănărade, au trăit clipe minunate.

Timp de două ore, prin eforturile reprezentanților de la Asociația ”Excelența Apulum” Alba Iulia, de la Asociația ”Eu-Ro Dinamic” și de la Grupul de inițiativă ”Timp pentru bine”, copiii au uitat de problemele lor zilnice, au dansat și au cântat karaoke, au mâncat pizza și prăjituri, s-au jucat cu baloane și au fost pictați pe față. O petrecere cu dans, voie bună, limbo și statui muzicale. La final nu putea lipsi Moș Crăciun, coborât parcă direct din poveștile de Crăciun, cu cutii mari pentru fiecare copilaș.

Totul a fost posibil printr-o campanie de două săptămâni de strângere de fonduri, sponsorizări și donații în bunuri. Mobilizare generală a unor suflete mari și generoase care și-au răpit din timpul lor liber, de cumpărături și de pregătiri, au colectat fonduri și bunuri pentru a dărui amintiri de neuitat unor copii pentru care viața este mai puțin frumoasă.

De asemenea, de bucuria cadourilor sub forma alimentelor, haine și jucării au beneficiat câteva familii nevoiașe de pe marginea Ampoiului (str. Pescarilor din Bărăbanț). O mică parte s-a îndreptat și către persoane fără aparținători sau cu probleme, internate în Spitalul Județean Alba. Acțiunile au fost posibile și cu ajutorul Vertical Graphic SRL Alba Iulia, Cofetăria Aladdin și Brutăria Vasiteo SRL Pianu.

[nggallery id=5061]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea