Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Dan Şova i-a îndemnat pe cugireni să-l voteze pe Victor Ponta- preşedinte, ”Omul faptelor şi al echilibrului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dan Sova la Cugir09Cea de-a treia etapă a vizitei coordonatorului campaniei electorale a PSD, senatorul Dan Şova, s-a consumat miercuri seara, în mijlocul membrilor şi simpatizanţilor partidului cu trei trandafiri, de la poalele Drăganei.

Sala de conferinţe a casei de Orăşeneşti de cultură s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei aproximativ 180 de participanţi care au venit să-l cunoască, să-l revadă şi să-l asculte pe vicepreşedintele şi purtătorul de cuvânt al celui mai mare partid politic din România.

În debutul alocuţiunii sale, demnitarul PSD şi-a amintit de ziua de 1 Mai, când a avut plăcerea să se afle pentru prima oară în mijlocul cugirenilor, ocazie care i-a dat prilejul să cunoască oamenii acestei harnice localităţi şi să constate faptul că organizaţia PSD Cugir este una dintre cele mai puternice organizaţii din judeţ.

Domnia sa a revenit în cadrul discuţiei asupra promisiunii făcute la sărbătoarea zilei de 1 Mai, asigurându-i pe cei de faţă şi prin ei populaţia oraşului că ce a promis atunci se va înfăptui în perioada care urmează. Adică, ieşirea la autostradă este un obiectiv care va fi realizat până la finele anului viitor, proiect care deja a fost demarat de ministerul de resort. La fel se va întâmpla şi cu promisiunea făcută de colegul său Mircea Duşa, de la ,,Apărare’’, care îşi va onora cuvântul de a susţine permanent cele două societăţi locale care produc pentru industria de apărare, fapt ce dovedeşte că Guvernul Ponta este interesat de de crearea de noi locuri de muncă pentru populaţie.

Domnia sa a făcut apoi referire la examenul important pe care îl au de dat românii în luna noiembrie, atunci când vor trebui să voteze pentru alegerea preşedintelui României.  ,,Eu cred că este foarte important ca în campania electorală să arătăm oamenilor pe cine votăm. Dacă vrem să avem un preşedinte care să fie al tuturor românilor, care promite şi care şi face vom spune DA pentru Victor Ponta. Dacă dorim ca lucrurile să se petreacă la fel ca în ultimii zece ani, cu tăieri salariale şi pensii şi cu tot felul de scandaluri atunci vom pune ştampila pe un om care să fie aservit actualului preşedinte’’, a spus Dan Şova. Domnia sa n-a omis să arate că PSD-ul doreşte să promoveze un om care să colaboreze cu toate partidele, cu toate structurile statului şi care să asigure independenţa tuturor instituţiilor.

Parlamentarul a mai arătat că marea bătălia pentru alegerea preşedintelui se va decide în Transilvania, o bătălie pe viaţă şi pe moarte, fapt ce înseamnă că este nevoie de o mare mobilizare pentru a scoate oamenii la vot şi a-i îndemna să voteze pe cel care este cel mai bun şi care merită acest lucru.

,,Eu personal cred în Victor Ponta, un om de care mă leagă o lungă şi sinceră prietenie. Un om care de când conduce Guvernul României a făcut fapte deosebite, lucruri care se văd pe zi ce trece. Ponta este un om al echilibrului, un lider care uneşte, nu dezbină.. Ceea ce se va întâmpla la alegerile prezidenţiale din Dan Sova la Cugir01luna noiembrie va da tonul pentru alegerile locale şi parlamentare din 2016. Cred de asemenea,că este bine ca preşedintele să aibă aibă un premier din propriu-i partid, pentru a nu se mai întâmpla ceea ce se întâmplă de de mai bine de doi ani ’’, a afirmat Şova.

La evenimentul de la Cugir, au participat mebri ai conducerii locale a PSD, iar oaspetele a fost însoţit de către preşedintele organizaţiei Alba a PSD, deputatul Ioan Dârzu, vicepreşedintele Cristian Ciutrilă şi de preşedinta organizaţiei de femei Alba a PSD-Marcela Dărămuş.

La finalul reuniunii, demnitarul PSD s-a întreţinut cu membri ţi simpatizanţii partidului, iar la ora 18.30 a participat la o emisiune organizată la postul de radio ,,Energy’’ Cugir.

Autor: Constantin PREDESCU

[nggallery id=2416]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea