Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Dan Diaconescu s-a întâlnit cu albaiulienii. Vezi de ce!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Diaconescu s-a aflat vineri, 18 mai, prin turneu electoral în judeţul Alba. La ora 17.00, cu peste 60 de minute întârziere faţă de ora anunţată iniţial de organizatori, patronul OTV a ajuns , la fântâna arteziană din parcul Unirii, unde s-a întâlnit cu simpatizanţii PPDD.

Circa 80 de persoane s-au grupat în jurul lui Dan Diaconescu şi a candidaţilor Partidului Poporului, Dorin Şerdean la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, şi Ion Marincaş  la preşedenţia Consiliului Judeţean.

După strângerile de mâini şi fotografiile făcute cu fanii înflăcăraţi, alaiul a ajuns în faţa hotelului Cetate, unde Diaconescu a ţinut un scurt discurs, în care l-a atacat dur pe primarul Mircea Hava. I-a pasat  apoi microfonul omului său de casă şi televiziune, Florin Condurăţeanu, care i-a lăudat pe cei prezenţi pentru că au venit să îl susţină pe “viitorul preşedinte al României”.

A luat cuvântul şi Dorin Şerdean, candidatul la primărie declarând că Alba Iulia “care a mai fost de câteva ori capitala României, trebuie să redevină ce a fost”.  Le-a subliniat susţinătorilor săi şi faptul că în cabina de vot, pe 10 iunie, vor fi doar ei şi Dumnezeu.

Un aspect mai inedit decât cel al simplei prezenţe a lui Dan Diaconescu, a fost faptul că maşina care purta sistemul de sunet şi difuzoarele era un dric.

După aproximativ 20 de minute petrecute cu simpatizanţii săi din Alba Iulia, caravana PPDD-istă a plecat spre Teiuş, urmând să înnopteze la Turda, pentru ca mâine să continue turneul prin ţară.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea