Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Dan Diaconescu a fost SENZAŢIONAL la Alba Iulia: „Redeschidem OTV, îl eliberăm pe Becali, luăm moşia de la Nana şi v-o dăm vouă”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Diaconescu la Alba Iulia14Promisiuni SENZAŢIONALE ale fondatorului Partidului Poporului Dan Diaconescu la Alba Iulia, dacă va câştiga alegerile europarlamentare din 25 mai. „Redeschidem OTV, îl eliberăm pe Becali, luăm moşia de la Nana şi v-o dăm vouă”, a spus acesta la microfon din DD-ul mobil.

Scurt şi concis. Dan Diaconescu s-a întâlnit cu aproximativ 50 de simpatizanţi OTV şi PPDD în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Acesta nu a stat mult însă a promis marea cu sarea dacă va câştiga alegerile. „Trebuie să le dăm lovitura în 25 mai. Sunt sigur că românii vor da o lovitură de graţie. În 25 de ani au distrus poporul, tot ce a construit Ceauşescu (…) Ei ar putea mări salariile de 5 ori, sunt bani destui. Dar e o problemă, dacă voi aţi lua 1000 de euro nu v-ar mai putea cumpăra votul. Vreau să vin aici peste 10-15 ani si să strigaţi jos Dan Diaconescu că ne dă doar 2.000 de euro pe lună şi nu 2.500 (…) Atenţie la buzunare că am auzit că mâine vine Ponta aici”, a spus Dan Diaconescu la Alba Iulia în uralele şi admiraţia celor prezenţi.

Dan Diaconescu vrea 25% la alegerile europarlamentare şi speră să câştige şi cele prezidenţiale în toamnă. Dacă acestea se vor întâmpla, el promite românilor salarii, alocaţii, pensii şi indemnizaţii mult mai mari. Liderul PP-DD a comparat regimul actual cu cel de pe vremea lui Ceauşescu că „doar atunci se închideau televiziuni”. Vizita la Alba Iulia nu a durat mai mult de 30 de minute, pentru că se grăbea să ajungă la Cluj-Napoca, fiind invitat la o emisiune.

Diaconescu a fost însoţit de Simona Man, preşedintele PP-DD, iar din administraţia locală au fost viceprimarul Dorin Şerdean şi consilierul local Dorin Pocol.

[nggallery id=1705]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea