Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Curățenia din Alba Iulia, poartă un nou nume: Polaris! Peste 100 de localnici angajați la societatea de salubrizare

Bogdan Presecan

Publicat

în

Astăzi, 4 octombrie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Alba Iulia, societatea Polaris M Holding din Constanța, cea care a câștigat licitația pentru serviciul de salubrizare în municipiul Alba Iulia, și-a prezentat flota de utilaje și o parte din dotările cu care de luni, își vor începe oficial activitatea pe raza municipiului nostru.  Sediul firmei va fi în incinta Alba Mall.

La eveniment au fost prezenţi, Ionuţ Târşagă – director general al Polaris M Holding, Adrian Itu – director comercial al societăţii, Radu Virgil – director tehnic şi reprezentantul firmei ENVIROTEC – Alin Andrei, viceprimarul municipiului Alba Iulia – Paul Voicu, Ovidiu Jidveian, Gabriel Pleşa şi Pavel Popa – consilieri locali, Dănuţ Hălălai – comisar şef al Gărzii de Mediu Alba, Mihaela Mih-Dehelean – director al APM Alba şi alţii.

Directorul general al Polaris M Holding – Ionuţ Târşagă, a spus despre societatea pe care o conduce că este una dintre cele mai mari companii de pe piaţa românească. Societatea se ocupă de salubrizarea mai multor oraşe din ţară: Constanţa, Arad, Târgu Jiu, Eforie, Năvodari, Mangalia, întreg județul Teleorman, iar de-acum şi de municipiul Alba Iulia.

Ionuţ Târşagă, director general Polaris: Aici puteți vedea doar o parte dintre utilajele pe care le-am adus la Alba Iulia. Vorbim despre autocompactoarele mari de 14 metri cubi, autocompactoarele mici de 16 metri cubi, utilaje de măturat mari, alte utilaje multifuncționale care se pot echipa fie cu sărăriță, pentru îmrăștiare cu material antiderapant, sare sau clorură de magneziu după caz, fie cu cisternă ce poate fi folosită vara pentru stropit sau iarna cu clorură de calciu, dacă este cazul. Sunt și pubelele care le vom distribuii gratuit cetățenilor din municipiu, containere pentru toate punctele de colectare, containere pentru selectare colectivă, toalete ecologice, șamd.

Toți oamenii pe care i-am angajat, circa 100 de persoane, sunt din Alba Iulia.

Contractul începe de luni, de la ora 0.00.

Cetățenii din Alba Iulia vor avea la dispoziție și un Tel Verde la care vor putea face sesizări, solicitări  legate de activitatea de salubrizare pe care o vom desfășura. Este importnat pentru noi să existe o comunicare eficientă cu beneficiarii serviciilor noastre,pentru ca ei să fie cât mai mulțumiți.

Viceprimarul Paul Voicu le-a spus reprezentanților firmei Polaris că Alba Iulia a fost un oraș curat și speră ca pe viitor să fie și mai curat. Acesta a mai amintit faptul că urmează ca din 2014 -2015, serviciul de salubrizare să fie asigurat de o singură companie la nivelul întregului județ.

Paul Voicu, viceprimar Alba Iulia: Polaris a încheiat și contractul cu rampa de gunoi, cu firma Salprest care operează pe un alt contract de concesiune, pînă in anul 2015.

Acest de contract de salubrizare este valabil până cand va fi semnat contractul de salubrizare pentru intregul judet, pe Asociația de Dezvoltare Intercomunitară. Vom avea în acest sens un management integrat la nivelul intregului judet.”

[nggallery id=379]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea