Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Curățenia de primăvară continuă la Alba Iulia: Marți, acțiuni de igienizare pe Bulevardul Republicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Curățenia generală de primăvară demarată de Primăria municipiului Alba Iulia și Polaris M Holding continuă. Începute în 09.03.2020 pe tronsonul cuprins între Pasarela de la Partoș și Podul peste râul Ampoi, acțiunile de igienizare continuă în data de 10.03.2020 pe bd. Republicii (tronsonul cuprins între str. Tudor Vladimirescu și Calea Moților/Stadion) și intrările pe străzile adiacente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Locuitorii din acestă zonă, proprietari de gospodării individuale sau asociații de proprietari, sunt rugați să scoată la marginea trotuarelor, în locuri accesibile pentru utilajele de transport ale Polaris M Holding, resturile vegetale și corpuri de mobilier vechi care nu le mai sunt necesare. Pentru a nu dăuna mediului înconjurător, deșeurile nu trebuie arse, ele fiind colectate în mod gratuit. Electrocasnicele nu intră în categoria deșeurilor ce vor fi ridicate de operatorul de salubritate.

Pentru o mai bună operativitate, rugăm proprietarii de mașini să nu își lase parcate autoturismele pe trotuare sau la marginea străzii.

În funcție de condițiile meteo, curățenia va continua și în alte zone din municipiu, programul urmând a fi anunțat în zilele viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea