Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Cum te poţi îmbogăţi la caruselul venit la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă de duminică, cu o săptămână înaintea Zilei Naţionale a României, în Cetatea Alba Carolina, vizavi de Hotel Cetate şi-a făcut apariţia tradiţionalul ringhispil, venit tocmai din Bucureşti, pentru a capta atenţia celor mici. Chiar dacă oraşul nu este „împodobit” cu tricolor pentru aniversarea celor 95 de ani de la Marea Unire, pentru comercianţi nu a fost un impediment să-şi înceapă afacerea mai repede.

Îngrijitorii caruselului ne-au confirmat faptul că de ieri până azi, lumea nu s-a înghesuit prea mult, punând acest lucru pe seama vremii nefavorabile. După cum se poate vedea în imagini „jucăriile” sunt aceleaşi ca şi în anii precedenţi, ba chiar mai puţine. Probabil va mai apărea zilele acestea un carusel în Oraşul Marii Uniri, pentru a satisface adrenalina tuturor.

Cei mai puternici se pot îmbogăţi

Am zărit totuşi ceva nou, o provocare pentru cei puternici aş putea spune. Este vorba despre scheletul metalic din partea dreaptă a acestui articol. Administratorii caruselului fac următorul concurs: cine reuşeşte să rămână suspendat 2 minute de bara metalică din mijloc, poziţionată orizontal, primeşte suma de 50 de lei, iar înscrierea este 10 lei. Concursul este pentru toată lumea şi doritorii pot participa de câte ori doresc, până în 3 decembrie când administratorii caruselului vor pleca din Alba Iulia.

[nggallery id=737]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea