Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cum afectează INCONȘTIENȚA și NESIMȚIREA sistemul de canalizare și pompare al unui oraș din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Cum afectează INCONȘTIENȚA și NESIMȚIREA sistemul de canalizare și pompare al unui oraș din Alba

Reprezentanții primăriei Teiuș apelează la întelegerea și sprijinul cetățenilor și lansează rugămintea ca aceștia să nu mai arunce gunoaie în sistemul de canalizare. În plus cetățenii sunt îndemnații să apeleze la Poliția Locală pentru orice sesizare cu privire la aceste fapte antisociale.

„Una din preocupările administrației locale din Teiuș a fost cea legată de asigurarea condițiilor absolut necesare unui trai civilizat (apa, canalizare, străzi modernizate). Astfel la nivelul anului 2019, prin eforturi și investiții deosebite, ce depășesc 8.200.000 lei(1.725.000 euro),rețeaua de canalizare și branșamente individuale acoperă peste 85% din suprafața orașului nostru și lucrăm în continuare la acoperirea integrală.

Din păcate dorința noastră, a tuturor de a trăi într-un oraș civilizat se lovește de nepăsarea și inconștiența unor concetățeni de-ai noștri, care confunda rețeaua de canalizare cu tomberoanele de gunoi, aducând mari prejudicii orașului nostru, blocând sistemul de canalizare.

Stația de pompare de pe strada Horea, care deservește străzile: Clujului(parțial), Primăverii, Ardealului, Andrei Mureșanu, Progresului, Simion Bărnuțiu și Horea) a fost blocată și la acest sfârșit de an 2019 și începutul anului 2020 de inconștiența celor ce ridică capacele de canalizare și aruncă tot ce le prisosește.

Față de această situație, care va bloca și distruge sistemul de canalizare și pompare, făcându-l inutilizabil, facem un apel tuturor cetățenilor serioși și responsabili din orașul nostru pentru a face front comun împotriva celor ce aruncă altceva în afară de apă uzată menajeră din gospodărie în sistemul de canalizare, aducând la cunoștința Poliției locale Teiuș, telefon 0726128938, orice fel de acțiune ce ne deranjează pe toți”,  au declarat reprezentanții primăriei Teiuș.

sursa: facebook – Primaria TEIUS


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea