Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO/ Cugirul votează: Candidații PSD, ALDE și PMP au votat pentru schimbare, transparență și pentru un primar mai aproape de oameni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Cugir Mircea Trifan, candidatul PSD la Primăria Cugir și-a exercitat votul la ora 11.30, la secția de votare nr. 145, de pe strada 21 Decembrie 1989.

vot cugir005La ieșirea de la urne acesta a declarat:,,Am votat pentru schimbare în administrația locală și pentru un primar care să fie mai aproape de oameni, convins că de acest lucru au nevoie cugirenii. De un primar care să meargă mai mult pe jos,care să ia mereu pulsul orașului și care să rezolve rapid și eficient problemele oamenilor. Am votat pentru un oraș din care copii noștri să nu mai plece în alte țări pentru căutarea unei vieți mai bune, iar intențiile mele cele mai bune exprimate în votul de azi sunt îndreptate spre ei”.

Candidatul ALDE la Primăria orașului Cugir, Ioan Cosmin Dubleș s-a prezentat la urne,la ora 10.30,    la secția de votare 140 situată la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir. Acesta a venit la urne însoțit de către soția sa. Ioan Dubleș a declarat că a votat pentru schimbare: ,,Timp de de 26 de ani, nu am lipsit la nici un scrutin electoral. Am votat schimbarea,pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii din Cugir,pentru o administrație transparentă și care să fie mai aproape de cetățenii orașului în care trăim”.

Sorin Vasile, președintele organizației Partidului Mișcarea Populară (PMP) Cugir și candidat la fotoliul de primar a votat „pentru un oraș mai prosper și o administrație transparentă”. Liderul Mișcării Populare și-a exercitat votul la secția de votare 142 de la Grădinița cu program prelungit ,,Voinicel”,la ora 10.00, el fiind însoțit de către soție și de către fiul său.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat că a votat pentru bunăstarea cetățeanului într-un oraș mai prosper, care să fie în slujba cetățeanului și pentru viitorul generației tinere. „Am votat pentru un oraș mai prosper cu o administrație modernă și transparentă,în care să fie oameni cinstiți,o administrație care să vină în slujba și sprijinul cetățeanului. Nu în ultimul rând am votat pentru viitorul copiilor noștri”, a declarat Sorin Vasile,imediat după ieșirea din cabina de vot.

La ora 13.00, prezența la urne la Cugir era de 18,87%, iar la Vinerea de 23,44%. (C.P.)

[nggallery id=2240]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea