FOTO Cugir/ S-a dat startul sărbătorilor de Crăciun. Spectacol de lasere, concert de fanfară și colinde tradiționale

Mai bine de 200 de cigireni, au luat parte vineri seara,  la aprinderea oficială a iluminatului de sărbători, eveniment organizat de primăria locală și Centrul Cultural Cugir.

Mii de beculețe multicolore, ornamente  și alte elemente decorative au fost puse în funcţiune atât în zona centrală a orașului cât și pe Bulevardul Alexandru Sahia. Împreună cu primarul Adrian Teban, un grup format din cei mai buni elevi ai  școlilor din oraș au dat startul iluminatului de sărbători. Ineditul din acest an a fost spectacolul de lasere și lumini oferit de specialiștii firmei ,,Conexiuni Brașov”, moment deosebit, mai ales pentru cei mici care au primit spectacolul cu urări de bucurie.

ELIT

Conform programului stabilit de Centrul Cultural Cugir, a urmat un atractiv concert de colinde, susținut de către Fanfara de copii aparținând instituției locale de cultură, condusă de director general Diane Dobrean. Și în acest an, cunoscutul interpret de muzică folk, Vasile Palfi a încântat publicul cu alesele sale colinde de Crăciun în timp ce elfii, spiridușii, zîna cea bună(aparținând Cercului de teatru al Centrului Cultural) au împărțit ca în fiecare an, dulciuri prichindeilor prezenți. N-au lipsit din decor, căsuțele amplasate de autorități, de unde localnicii își pot cumpăra produse tradiționale, de artizanat sau produse alimentare.

La eveniment a fost prezent viceprimarul orașului, ing. Călin Furdui, consilieri locali, șefi de instituții de învățământ din oraș.

  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...