Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Cugir/ S-a dat startul sărbătorilor de Crăciun. Spectacol de lasere, concert de fanfară și colinde tradiționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai bine de 200 de cigireni, au luat parte vineri seara,  la aprinderea oficială a iluminatului de sărbători, eveniment organizat de primăria locală și Centrul Cultural Cugir.

Mii de beculețe multicolore, ornamente  și alte elemente decorative au fost puse în funcţiune atât în zona centrală a orașului cât și pe Bulevardul Alexandru Sahia. Împreună cu primarul Adrian Teban, un grup format din cei mai buni elevi ai  școlilor din oraș au dat startul iluminatului de sărbători. Ineditul din acest an a fost spectacolul de lasere și lumini oferit de specialiștii firmei ,,Conexiuni Brașov”, moment deosebit, mai ales pentru cei mici care au primit spectacolul cu urări de bucurie.

Conform programului stabilit de Centrul Cultural Cugir, a urmat un atractiv concert de colinde, susținut de către Fanfara de copii aparținând instituției locale de cultură, condusă de director general Diane Dobrean. Și în acest an, cunoscutul interpret de muzică folk, Vasile Palfi a încântat publicul cu alesele sale colinde de Crăciun în timp ce elfii, spiridușii, zîna cea bună(aparținând Cercului de teatru al Centrului Cultural) au împărțit ca în fiecare an, dulciuri prichindeilor prezenți. N-au lipsit din decor, căsuțele amplasate de autorități, de unde localnicii își pot cumpăra produse tradiționale, de artizanat sau produse alimentare.

La eveniment a fost prezent viceprimarul orașului, ing. Călin Furdui, consilieri locali, șefi de instituții de învățământ din oraș.

  (C.P.)

[nggallery id=6545]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea