Rămâi conectat

Actualitate

Foto Cugir: Manifestare cultural-artistică desfăşurată de Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa Orăşenească de Cultură din Cugir a găzduit joi după masă un interesant şi atractiv program artistic susţinut de elevii Şcolii Gimnaziale „Iosif Pervain”.

Potrivit directorului şcolii prof. Rodica Mihai, evenimentul s-a dorit o încheiere a a activităţilor organizate cu prilejul „Zilelor scolii” ce poartă numele ilustrului profesor, partronul spiritual al unităţii de învăţământ.

Cei 120 de elevii coordonaţi de cadrele didactice au folosit prilejul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, pentru a organiza o manifestare pe scena casei de cultură în cadrul căreia a avut loc premierea a 80 de elevi, cu cele mai bune rezultate obţinute la învăţătură, pe primul semestru al anului şcolar. Tot în acest cadru, elevii ai claselor primare şi claselor pregătitoare, precum şi preşcolari de la grădiniţele nr. 2 şi nr. 3 au susţinut un frumos program artistic aplaudat la scenă deschisă de numeroşii părinţi şi bunici aflaţi în sala de spectacole a instituţiei locale de cultură.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea