Foto/ Cu NESIMȚIREA ”pre NESIMȚIRE călcând”: Sac de gunoi aruncat pe Valea Galdei, în apropiere de Roica

Foto. Nesimțirea unor cetățeni l-a deranjat profund pe șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai. Aceștia au aruncat un sac de gunoi pe Valea Galdei

Fostul prefect al județului Alba și actualul șef al Gărzii de Mediu Alba, domnul Dănuț-Emil Hălălai, a postat pe contul său de Facebook câteva imagini, care exprimă nesimțirea crasă și lipsa de educație a unor cetățeni.

Aceștia au decis să polueze Valea Gălzii aruncând un sac de gunoi în apă, în apropiere de cascada de la Roica. Zona este una dintre bogățiile naturale ale județului nostru, fiind des vizitată de turiști.

INFORMARE COVID-19

„Trebuie să facem front comun și să nu permitem astfel de activități!

Orice informație despre oameni cu astfel de apucături, eventual fotografii care să ne ajute să-i descoperim sunt de un real folos.

Amenzile sunt usturătoare și nu o să ezităm să le punem în aplicare pentru cei care sunt certați cu legea!!!”, a transmis Dănuț Hălălai, comisar șef la Garda de Mediu.

Darius BUZGURE

1 comentariu

Ntt 16 februarie 2020 at 16:14

Nu vă cred domnule Hălălai, câinele care latră nu musca,. Trebuie sa și încasați banii din sancțiuni. Degeaba aplicați sancțiuni ,că cei mai mulți nu plătesc sancțiunile. Faptele acestea sunt pe același palier cu crima cu premeditare. Unul care aruncă gunoi acolo unde nu il vede nimeni poate oricând să îți de-a in cap când nu îl vede nimeni. Va asigur eu că sunt doar vorbe domnule Halalai și că nu o să faceți nimic.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...