Rămâi conectat

Sport

FOTO, CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni 2-4 (2-2) | Nebunie de meci pe „Cetate”, „alb-negrii” au căzut după pauză!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nebunie de meci pe “Cetate” în duelul Unirilor din Seria 9 a eșalonului terț, un 2-4 (2-2), după o desfășurare halucinantă a ostilităților, în care gazdele au condus în două rânduri, dar s-au prăbușit la reluare.

Albaiulienii s-au bucurat pentru primele goluri stagionale, având o altă forță ofensivă prin nigerianul O. Agbomoniyi, dar au rămas cu un singur punct în acest campionat, după 270 de minute. La prima apariție în fața fanilor, “alb-negrii” s-au luat la trântă cu o pretendentă la promovare cât i-au ținut bateriile, dar s-au stins după pauză, când nu au mai contat.

Gazdele au avut avantaj în două rânduri pe tabelă, 2-1 până în minutul 42, însă au fost egalate de fiecare dată în primul mitan, un rol decisiv având căpitanul vizitatorilor, Florin Istrate, fostul unirist de acum un deceniu, cu un gol și două pase decisive.

Un meci început bine, care, din păcate l-am pierdut, asta după ce am avut iarăși avantaj. Sunt multe cauze la mijloc. La unii jucători, veniți mai târziu, s-a văzut lipsa de pregătire fizică, putem vorbi și de omogenitate, sau de acele absențe ce ne-au dereglat. Diferența, cred eu, s-a făcut și la jucătorii <<under>>, adversarii având calitate la acest capitol. Nu avem altceva de făcut decât să ne pregătim cât mai bine și să recuperăm punctele la Tg. Mureș„, a concluzionat Marcel Rusu.

 

*1-0, MIN. 5: penalty transformat de CĂRLOANȚĂ, după henț Suslak, la un șut trims de Indrei. Este primul gol înscris în actuala stagiune de albaiulieni.

*1-1, MIN. 29: cap PETRA din 7 metri, la centrarea perfectă din drepta trimisă de Istrate, fostul unirist

*2-1, MIN. 32: AGBOMONIYI a finalizat cu un șut din unghi, în diagonală, de la marginea careului.

*2-2, MIN. 43: Fl. ISTRATE, acțiune individuală excelentă, a întors un fundaș, pe Oneț, și a finalizat din 7 metri în colțul lung

*2-3, MIN. 73: ASTAFEI, cap din 7 metri, la un corner Fl. Istrate

*2-4: MIN. 80: R. GANEA, șut plasat la colțul lung, după o acțiune individuală

În jur de 500 se spectatori pe „Cetate”, cu galerii de ambele părți și primarul Gabriel Pleșa în oficială.

Actul secund începe cu diagonala lui Suslak (55), respinsă în corner de Iovicin. Șut Astafei (59) puțin alături de la 16 metri. Oaspeții domină ostilitățile, Ciubăncan (73) ratând o mare ocazie, cap alături din 7 metri!

În minutul 7, Cîrloanță a tras de la 18 metri, puțin alături. Ocazie mare de egalare (13), „liberă” Istrate de la 22 de metri, respinsă de Iovicin, iar Petra a reluat cu capul peste din 7 metri. In 3 minute s-a făcut 1-1 și apoi 2-1, iar același Petra (36) a avut o situație de a egala, a tras din 8 metri, dar Iovicin a parat. Șut Indreiu (45) la colțul scurt, parat de Feier. Gol Astafei (65) anulat pentru henț prealabil

„Alb-negrii” au în față  o echipă puternică, pretenedentă la locurile ce duc la barajul de promovare, însă vizează să realizează primul succes din acest sezon, unul prefațat de mari transformări.

Gazdele pot conta în ofensivă și pe nigerianul Olawuseun Agbomoniyi, iar în cazul lui Fetița, accidentat la gleznă, o decizie se va lua înainte de joc, ambii absentând în debutul acestui sezon. În schimb, din motive medicale, lipsesc din formula de start C. Cristea, Dehelean și Banienschi. În formula amfitrionilor, în premieră titular în eșalonul terț, Sebaș

Echipe de start:

CSM Unirea: Iovicin – Bârdea/ cpt, R. Ivan, E. Codrea, Oneț (59, An. Moldovan) – Sebaș (46, Harangozo), Temdieu, Adnan (63, Circov), Indrei (86, Lupea) – Agbomoniyi, Cîrloanță (46, Fetița); rezerve: N. Itu, Mâlnă, Epure, Bakcsi. Antrenor Marcel Rusu.

Unirea Ungheni: Feier – Todoran (63, Onișor), Ndiesse, Vasiu (77, Chiorean), Suslak – Vînău (63, Ciubămcan), Piper, D. Rusu (62, R. Ganea) – Istrate/ cpt, Petra (63, R. Balint), Astafei; rezerve Vlasa, T. Radu, M. Codrea, Birtalan, .Antrenor Flavius Sabău.

Arbitri: Cr. Pascu, B. Vasile (ambii Sibiu), B. Biro (Cernat) Observatori G. Szabo (Cluj-Napoca), V. Hrițac (Simeria)

Avertismente: Agbomoniyi (45)/ Ndiesse (21), Todoran (37), Onișor (75), R. Ganea (90+2)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea